Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mesajul transmis de mai multe fotomodele in timpul unei prezentari de moda din Spania (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Mesajul transmis de mai multe fotomodele in timpul unei prezentari de moda din Spania (FOTO, VIDEO)

In timpul prezentarii de moda Barcelona Fashion 080, sustinuta la Barcelona, fotomodelele au defilat cu mesaje scrise pe ele cu vopsea si care fac apel la utilizarea plasticului reciclat sau la abandonarea. continuă pe B1

Eugen Teodorovici si-a pus medicii din Romania in cap. Cum a gafat in timpul unei declaratii de presa

Eugen Teodorovici a facut o serie de declaratii controversate in privinta sistemului medical din Romania. Doctorii nu-l vor ierta prea curand pentru cele afirmate in cursul zilei de miercuri. Teodorovici, gafa monumentala: in sistemul medical lipseste calitatea umana Eugen Teodorovici a declarat, in cursul zilei de miercuri, ca sistemului de sanatate din Romania ii lipseste .

VIDEO: Un urs a intrat in mai multe gospodarii din Prahova

Mai multe persoane din Comarnic au sunat la 112 pentru a anunta ca un urs a intrat, in noaptea de jo.

YouTube ofera creatorilor de continut mai multe modalitati de a face bani

YouTube introduce mai multe modalitati prin care creatorii sai de continut pot sa genereze venituri, a anuntat compania vineri, in cadrul evenimentul VidCon de la Anaheim, California.

Atac al ursilor in mai multe gospodarii din Colti. Animalele dau tarcoale satului Muscelu Caramanesti

Ursii au provocat dezastru in mai multe gospodarii din comuna buzoiana Colti. Un porc si mai multi miei au fost sfartecati, azi-noapte, de doi ursi care, in aceasta dimineata, au fost zariti in vecinatatea gospodariilor din satul Muscelu Caramanesti. Alarmate de localnici, autoritatile locale au cerut sprijinul jandarmilor pentru a alunga salbaticiunile.

Bacalaureat 2019. Peste 5.000 de elevi din Capitala au depus contestatii. La ce proba s-au depus cele mai multe

275 de contestatii au fost depuse luni in Bucuresti, a anuntat marti Inspectoratul Scolar. Cele mai multe contestatii s-au inregistrat la Limba si literatura romana.

Vinerea turbata pe litoral. Mai multe accidente rutiere petrecute in acelasi loc, in aceeasi zi, din aceeasi cauza

Un accident soldat cu avarierea a trei masini si ranirea a patru oameni a avut loc pe soseaua Constanta-Mangalia. in acelasi loc, in dreptul statiei Peco de la Neptun, s-a mai petrecut un accident cu cateva ore inainte.

Mai multe ambarcatiuni iraniene au hartuit un tanc petrolier britanic in Golful Persic

Cinci ambarcatiuni apartinand Garzilor Revolutionare din Iran s-au apropiat miercuri de un tanc petrolier britanic si au cerut echipajului sa opreasca nava, insa iranienii s-au retras in urma avertismentelor lansate de o fregata britanica ce se afla in zona, au afirmat mai multi oficiali americani, scrie Mediafax.

Raport ONU: Asasinatele cauzeaza cu mult mai multe morti in lume decat conflictul armat si terorismul

Un nou studiu realizat de Biroul Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate UNODC) arata faptul ca America Centrala este cea mai periculoasa regiune din lume pentru a locui, rata omuciderilor ajungand in unele zone si la 62. 1 de cazuri la fiecare 100. 000 de persoane, scrie UN News.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )