Libnet.ro
UNICEF

15:15

Oana Lis, mesaj de ADIO pentru Viorel Lis?! Ce a putut sa-i transmita blondina i-a lasat pe toti MASCA (FOTO)

B1 B1,
Oana Lis, mesaj de ADIO pentru Viorel Lis?! Ce a putut sa-i transmita blondina i-a lasat pe toti MASCA (FOTO)

Oana Lis a luat pe toata lumea prin suprindere printr-un mesaj foarte emotionant pentru sotul sau, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis. Blondina a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie cu ea,. continuă pe B1

Din pacate anuntul trist a fost facut de Oana Lis... Pana la urma totul s-a confirmat: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia lui Viorel Lis, sustine ca fostul primar a inceput sa-si piarda memoria, astfel ca ii este din ce in ce mai dificil sa-i recunoasca pe cei din jur, scrie dcnews. ro. Ba mai mult, odata cu.

S-a terminat! Suferinta a luat SFARSIT... Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Din pacate, e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis este foarte afectata de problemele prin care trece sotul ei, acesta avand o stare de sanatate subreda. Viorel Lis a fost operat recent si comunica din ce in ce mai greu. Uneori, nici macar nu ii.

Viorel Lis, complet BULVERSAT! INCREDIBIL ce a putut gasi Oana Lis in apartament dupa atata timp... (FOTO)

Oana Lis a facut recent o descoperire neasteptata in casa. Sotia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a dat peste o floare uscata pe care au gasit-o in apartament atunci cand s-au mutat. intre timp,.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Familia Lis nu are parte de liniste, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati. Dezvaluirea a fost facut chiar de sotia unui dintre ei, care a ramas socata atunci cand a descoperit.

MUNTELE NU E MALL! Mesaj DUR pentru turisti: intre siguranta si banii dvs, alegem siguranta. Nu ne mai injurati. Noi suntem de aici, deloc obisnuiti cu agresivitatea urbana

Reprezentantii gondolei din Sinaia transmit turistilor un mesaj in care atrag atentia ca muntele nu e mall. Daca conditiile sunt improprii nu transportam oameni sus doar pentru profit. intre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )