Libnet.ro
UNICEF

07:45

Petre Roman, in LACRIMI! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu fostul premier!

B1 B1,
Petre Roman, in LACRIMI! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu fostul premier!

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Cornelia REDNIC a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU! DECIZIA, luata de COMUN ACORD (GALERIE FOTO)

Cornelia si LupuRednic formeaza unul dintre cele mai frumoase, longevive si mai indragite cupluri din lumea muzicii populare, dar si din showbizul romanesc. Sunt casatoriti de 27 de ani si se iubesc ca.

Prognoza meteo pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea dupa temperaturile anormale inregistrate. ANM tocmai a facut anuntul

Specialistii ANM au anuntat prognoza pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea dupa temperaturile normale inregistrate? Prognoza meteo pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea? in Romania, vremea se va raci incepand din data de 13 noiembrie 2019, potrivit anuntului facut de specialistii de la .

Primele sanctiuni in cazul Caracal. Noul ministru de Interne a facut anuntul: Voi semna!

Vor fi luate primele masuri in cazul Caracal, in ceea ce priveste sanctionarea politistilor care au intervenit defectuos, in locuinta lui Gheorghe Dinca, pentru a o salva pe Alexandra Macesanu. Anuntul a fost facut de curand, de catre noul ministru de Interne, Marcel Vela. Primele sanctiuni in cazul Caracal Cazul Caracal a ingrozit Romania si .

Cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net, de Black Friday. Chiar ea a facut anuntul

Black Friday 2019 vine cu numeroase oferte tentante pentru cumparatori. Multe haine, aparatura, costuri putine. in acest context, intrebarea care se ridica este cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net. Vedeta a spus totul, la Antena 1. Cu cate se vine Bianca Dagusanu, pe net, de Black Friday? Bianca Dragusanu si Alex Bodi se .

Lacrimi iN MUZICA POPULARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist: DRUM LIN SPRE CER! Va anuntam cu regret ca...

In urma cu cateva zile celebrul cantaret Ionut Dolanescu a facut un anunt trist pe retelele de socializare! Cu profund regret, artistul a anuntat moartea prof. Dr. Constantin Chiurciu, un apropiat al fa.

Urmeaza restructurari in randul bugetarilor. Premierul Orban a facut anuntul

Urmeaza restructurari in sectorul public. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban, dupa o intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la care a participat si ministrul de finante. S-a.

SCANDAL total la KANAL D! Andreea Mantea a facut anuntul: Gata, nu mai putem continua asa! Paruiala iN DIRECT

Celebra prezentatoare Andreea Mantea a facut o criza de nervi in editia de astazi a emisiunii Puterea dragostei. Daca pana acum concurentii de la Puterea dragostei sezonul 2 au putut sa plece si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )