Libnet.ro
UNICEF

09:30

SOC in showbiz! Nimeni NU se astepta la ASA CEVA! Este vorba despre CABRAL

B1 B1,
 SOC in showbiz! Nimeni NU se astepta la ASA CEVA! Este vorba despre CABRAL

Indragitul prezentator de la PRO TV, Cabral Ibacka, a publicat un mesaj motivational pe blogul personal in care a vorbit despre esecurile, reusitele dar si sacrificiile pe care le facem pentru a reusi in. continuă pe B1

Soc in showbiz: I-A RUPT COASTELE! Este vorba de Corina Chiriac... Rica Raducanu a RECUNOSCUT tot. Motivul INCREDIBIL al agresiunii

Incredibil,dar adevarat. Legendarul portar Rica Raducanu a vorbit despre un incident petrecut in urma cu multi ani, care il va urmari toata viata. La finalul unui meci, fostul fotbalist a bagat-o in.

SECRETARUL GENERAL AL PPE DESPRE O POSIBILA ALIANTA PLUS-USR: Cred ca este vorba de un pic de oportunism

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White, a declarat, astazi, cu privire la o posibila alianta intre Partidului Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS) si Uniunea Salvati Romania USR) la alegerile europarlamentare, ca este vorba de un pic de oportunism.

Secretarul general al PPE, despre o posibila alianta USR-PLUS: Cred ca este vorba de un pic de oportunism

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White, a declarat, luni, cu privire la o posibila alianta intre PLUS si USR la alegerile europarlamentare, ca este vorba de un pic de oportunism.

PROFA DE FRANCEZA a murit subit! Diagnosticul i-a cutremurat pe toti. Asa ceva...

Soc si doliu la Colegiului National Alexandru Ioan Cuza din Ploiesti, dupa ce Doina Tanase, o profesoara de limba franceza, a decedat subit. Potrivit directorului Colegiului, profesoara a murit miercuri.

Primarii marilor orase, in frunte cu PSD-istul Robert Negoita, se revolta impotriva Guvernului Dancila: Este perima oara in ISTORIE cand se intampla asa ceva

PSD s-a impartit in doua tabere. Unii dintre primarii social-democrati ai marilor orase sunt nemultumiti de intarzierea bugetului pe anul 2019 ti ataca Guvernul de la Bucuresti. Este prima oara in.

Primarul Oradei vrea sa-i forteze pe proprietarii din centrul istoric sa-si inalte casele cu investitii proprii. Nici stalinistii nu si-au permis asa ceva!

Un regulament instituit in premiera nationala la Oradea prevede supraimpozitarea cladirilor din centrul istoric al orasului care nu respecta frontul stradal si regimul de inaltime. Desi hotararea este suspendata momentan, primarul Ilie Bolojan insista sa fie pusa in aplicare, starnind critici dure.

Romanii au descoperit o bautura care ii face mai inteligenti. Ai consuma asa ceva?

Noi cercetari au descoperit o bautura care creste capacitatile noastre cognitive. Originar din Asia, ceaiul verde stimuleaza memoria de lucru si mareste performantele cognitive. Descoperirea este vitala pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )