Libnet.ro
UNICEF

20:17

TRAGEDIA care socheaza ROMANIA! Dan Negru a facut ANUNTUL MOMENTULUI: S-a aflat totul despre SINUCIDERE

B1 B1,
TRAGEDIA care socheaza ROMANIA! Dan Negru a facut ANUNTUL MOMENTULUI: S-a aflat totul despre SINUCIDERE

Dan Negru a postat pe contul de socializare un mesaj, in care a facut o dezvaluire trista, la noua ani de la moartea Madalinei Manole. continuă pe B1

Dan Negru, dezvaluire la noua ani de la moartea Madalinei Manole: N-a rezistat presiunii. Si astia de am ramas suntem complici la crima

Dan Negru a postat un mesaj pe retelele de socializare, la noua ani de la moartea Madalinei Manole, in care a facut o dezvaluire socanta si anume ca a fost unul dintre realizatorii de televiziune care au.

Dan Negru, despre moartea Madalinei Manole: Toti suntem complici la crima!

In data de 14 iulie se implinesc noua ani de cand Fata cu parul de foc nu mai e. in 2010, vestea care anunta trecerea in nefiinta a Madalinei Manole soca fanii artistei. De atunci, moartea sa a fost intens comentata, iar investigatiile parca nu se mai termina. Despre ea, in ziua decesului ei, a .

Ce se intampla acum cu Michael Schumacher. Directorul a facut anuntul despre el si familia sa

Directorul companiei a participat la un tribut adus lui Michael Schumacher si a oferit detalii despre situatia fostului campion mondial de Formula 1. Jean Todt a precizat ca Schumacher se lupta in continuare pentru recuperare, dupa ce in 2013 a suferit un accident de schi in urma caruia a intrat in coma. Directorul .

Celebrul cuplu Morodan si Telespan au anuntat decizia care SOCHEAZA toata Romania: Oare cum a fost posibil?! (VIDEO)

A fost haos in bucataria emisiunii Chefi la cutite! Ana Morodan, Adrian Telespan, Cocuta si Bogdan Boanta, care au indurat cele mai grele conditii in Asia Express Drumul Elefantului si au reusit sa.

Meteorologii au facut anuntul. Vremea se schimba in Romania. Ce se va intampla cu temperaturile

Vremea in Romania va fi racoroasa in intreaga tara si instabila, fiind posibile ploi si chiar furtuni sporadice. Temperaturile maxime vor varia intre 20 si 27 de grade, iar minimele se vor situa in.

LACRIMI pe scena artistica! Stirea momentului despre BENONE SINULESCU! FUEGO a facut anuntul in LACRIMI!

Celebrul cantaret Paul Surugiu Fuego a publicat un mesaj emotionat pe Facebook in care vorbeste despre motivele pentru care merita sa iubim Romania, in ciuda decorului gri in care suntem uneori.

Viorica Dancila a facut anuntul: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codrusei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a spus ca nu este oportuna o sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Dancila a spus ca orice om trebuie sa isi lamureasca semnele de intrebare care.

Viorica Dancila a facut anuntul: Nu cred ca este oportuna sustinerea Laurei Codrutei Kovesi

Premierul Viorica Dancila a spus ca nu este oportuna o sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European. Dancila a spus ca orice om trebuie sa isi lamureasca semnele de intrebare care.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )