Libnet.ro
UNICEF

09:45

Paris Jackson a incercat sa se sinucida de mai multe ori! Ce confesiuni face fiica lui Michael!

ADPM ADPM,
Paris Jackson a incercat sa se sinucida de mai multe ori! Ce confesiuni face fiica lui Michael!

Intr-un nou episod al emisiunii pe care o realizeaza pe Facebook, Paris Jackson a facut dezvaluiri halucinante. S-a automutilat si a incercat sa se sinucida in repetate randuri din cauza depresiei pe care refuza sa o trateze medicamentos. continuă pe ADPM

O petitie cere anularea unui film-blasfemie in care Paris Jackson joaca rolul lui Iisus

O petitie, semnata de aproape 300. 000 de persoane, cere anularea lansarii filmului Habit, lungmetraj independent semnat de Janell Shirtcliff si in care joaca actritele Bella Thorne si Paris Jackson, aceasta din urma acuzata de anticrestinism.

Accident grav pe DN1, in Azuga, in care au implicate un autobuz, un TIR si mai multe masini. Circulatia este blocata pe ambele sensuri

Traficul rutier este blocat, miercuri seara, pe DN 1, in dreptul localitatii Azuga, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate mai multe autovehicule, inclusiv un autobuz cu 13 pasageri, o autoutilitara si un TIR. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, evenimentul s-a petrecut la km 134, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de deplasare.

Un ex-deputat democrat, in vizorul autoritatilor dupa ce a detinut mai multe functii incompatibile

Fostul deputat al Partidului Democrat Corneliu Dudnic a ajuns in vizorul autoritatile dupa ce s-a constatat ca s-a aflat in mai multe functii incompatibile timp de trei ani si jumatate. Un act care constata incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor a fost emis de catre Autoritatea Nationala de Integritate, transmite IPN.

Mai multe strazi din Mangalia si Constanta au fost inundate. Peste 40 de reclamatii au fost primite la Regie de Apa

Strazi din mai multe localitati, printre care Mangalia si Constanta, au fost inundate in urma ploilor cazute marti, iar la dispeceratul Regiei Autonome Judetene de Apa RAJA) Constanta au fost primite peste 40 de sesizari. Judetul Constanta s-a aflat marti, intre orele 17-18, sub avertizare Cod Rosu de vreme severa.

Ploi torentiale si grindina, in mai multe localitati din Vrancea. Meteorologii au emis coduri rosii si portocalii

Avertizarile nowcasting sunt valabile pana la ora 13. 00 si vizeaza mai multe localitati din judetul Vrancea. Avertizarile ar putea fi prelungite.

Modificari majore in privinta SRL-urilor: A fost eliminata interdictia de a fi asociat unic in mai multe societati comerciale

La finalul saptamanii trecute a fost promulgata si imediat publicata in Monitorul Oficial, Legea 1022020 care aduce modificari majore in ceea ce priveste SRL-urile inmatriculate in Romania. Astfel incepand cu data de 5 iulie, o persoana fizica sau juridica, poate fi asociat unic in mai multe SRL-uri.

Explozie la Manastirea Sihastria Raraului din cauza unei acumulari de gaze. Mai multe persoane, ranite usor

Mai multe persoane au suferit arsuri usoare sau zgarieturi in urma unei explozii produse duminica intr-o anexa a Manastirii Sihastria Raraului, din judetul Suceava. O singura persoana in stare de soc a fost dusa la spital, cu o taietura adanca la picior.

Agricultura Romaniei, la pamant. Tara noastra a importat de 6 ori mai multe legume decat a exportat, anul trecut. Cartofii si rosiile, in topul clasamentului

Romania, numita candva granarul Europei, reprezinta doar o umbra palida. Anul trecut,a bifat o noua contra-performanta. Mai precis,a exportatde 6 ori mai putine legume decat a.

Asistenta medicala de la Spitalul CFR din Timisoara, cercetata disciplinar pentru ca nu a purtat echipament si ar fi infectat mai multe persoane. Ea s-a externat din spital la cerere

Patru asistente medicale si patru pacienti de la Spitalul CFR Timisoara au COVID-19, iar una dintre asistente este cercetata disciplinar pentru ca nu a purtat echipamentul de protectie si ar fi transmis virusul, scrie tion. ro. Mai mult, asistenta, care era asimptomatica, s-a externat din spital la cerere.

Tot mai multe medicamente impotriva Covid-19, ineficiente: concluziile studiilor clinice

De aproximativ jumatate de an, oamenii de stiinta incearca sa identifice un medicament care faciliteaza vindecarea rapida a bolnavilor de coronavirus. Procesul se pare ca este mai dificil.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )