Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cristian Tudor Popescu a facut anuntul SOC despre DEMISIE

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu a facut anuntul SOC despre DEMISIE

Cristian Tudor Popescu a oferit un exemplu plastic dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Felix Banila, de la DIICOT. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu a facut anuntul SOC despre DEMISIA lui

Cristian Tudor Popescu a oferit un exemplu plastic dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Felix Banila, de la DIICOT. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga.

Cristian Tudor Popescu, anunt-SOC despre ce face Parlamentul sambata, in loc sa fi mers la motiune

Cristian Tudor Popescu a criticat PSD pentru programarea initiala de sambata a votului pentru motiunea de cenzura. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga.

Cristian Tudor Popescu, despre candidatul-surpriza care are sanse mari sa intre in turul 2

Cristian Tudor Popescu a declarat ca daca motiunea de cenzura va trexe, Mircea Diaconu ar putea intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie. Ar fi pe modelul lui Sorin Oprescu,.

Cristian Tudor Popescu RUPE toate cotele la pariuri: Candidatul-surpriza care va intra alaturi de Iohannis in turul doi

Cristian Tudor Popescu a realizat o ampla analiza a sanselor candidatilor la alegerile prezidentiale din noiembrie. CTP a venit cu o varianta-surpriza pentru turul doi, si anume cine s-ar putea bate cu K.

OFICIAL! Cornelia a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! E ADEVARAT

Cornelia si LupuRednic sunt casatoriti de 27 de ani! Chiar indragita interpreta de muzica populara a povestitdespre frumoasa lor relatiede casnicie, dar si despre motivul pentru care nu au.

OFICIAL! Cornelia a facut ANUNTUL SOC dupa 27 de ani de CASNICIE cu LUPU REDNIC! E ADEVARAT ... (GALERIE FOTO)

Cornelia si LupuRednic sunt casatoriti de 27 de ani! Chiar indragita interpreta de muzica populara a povestitdespre frumoasa lor relatiede casnicie, dar si despre motivul pentru care nu au.

CTP: O data in viata sunt de acord cu Dragnea, care din puscarie cere insistent dizolvarea PSD Ponta e cel mai periculos personaj politic

Victor Ponta este cel mai periculos personaj al momentului, deoarece are ca obiectiv supravietuirea PSD sub comanda lui, a afirmat Cristian Tudor Popescu, pentru Digi24. Gazetarul a explicat si de ce, contrar a ceea.

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cand ar putea sa aiba Romania un nou guvern

Klaus Iohannis a afirmat, in cursul zilei de ieri, ca sectorul digital ar trebui sa nu fie considerat o prioritate pentru niciun Guvern. Ceea ce a atras atentia a fost faptul ca a dezvaluit cand ar putea Romania sa aiba alt guvern. Ce declaratii a facut presedintele tarii? Cand ar putea Romania sa aiba alt .

Digi 24: CTP, despre candidatul-surpriza care are sanse mari sa intre in turul 2, daca Dancila pica la motiune

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca, daca trece motiunea de cenzura, Mircea Diaconu ar putea intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie, urmand modelul lui Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, care a castigat alegerile cu mesaje de candidat independent.

CTP, despre motiunea de cenzura si un eventual PSD dupa PSD: O data in viata sunt de acord cu Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat miercuri la Digi 24 ca este pentru prima data de acord cu Liviu Dragnea care cere din inchisoare dizolvarea PSD. in opinia sa, asta este miza motiunii, si nu alte scopuri ale bufetariei interne a Parlamentului, intre care scoaterea din joc a premierului candidat la prezidentiale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )