Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata sotia premierului Ludovic Orban

ADPM ADPM,
Cum arata sotia premierului Ludovic Orban

Toata Romania il cunoaste pe premierul Ludovic Orban, insa putini o stiu pe sotia acestuia, Mihaela. Sotia primului ministru este o persoana discreta in ceea ce priveste aparitiile publice, insa weekend-ul acesta si-a insotit sotul la Ateneul Roman! . continuă pe ADPM

IONEL DANCA, SEFUL CANCELARIEI PREMIERULUI LUDOVIC ORBAN: Autostrazile Comarnic-Brasov si Targu Neamt-Iasi, ingropate de guvernarea PSD

Autostrazile Comarnic-Brasov si Targu Neamt-Iasi nu vor mai fi realizate in parteneriat public privat asa cum stabilise fostul guvern Dancila. Cabinetul Orban a discutat, ieri, despre adoptarea unei ordonante de urgenta pentru anularea proiectelor de construire a acestor autostrazi aprobate de Comisia Nationala de Prognoza in timpul fostei guvernari.

Rares Bogdan ii cere lui Ludovic Orban sa-l scoata din sondajele PNL pentru Primarie

Europarlamentarul Rares Bogdan a afirmat, luni, ca nu vrea sa candideze la locale si ca ii va cere premierului Ludovic Orban sa il scoata din sondajele PNL privind propunerile pentru Primaria Capitalei.

Razvan Cuc ii da replica lui Ludovic Orban, in scandalul pentru lipsa autostrazilor. Cine minte?

Fostul ministru Razvan Cuc ii da replica premierului Ludovic Orban, care a declarat, intr-un interviu, casuspendarea finantarii de la Comisia Europeana pentru Sibiu-Pitesti este o minciuna gogonata a fostului ministru al Transporturilor.

Ludovic Orban, strans cu usa de USR. Dan Barna: Nu suntem nici la jumatate cu lista obiectivelor indeplinite

Acordul USR-PNL scartaie! Dan Barna ii reprosaza premierului Ludovic Orban ca nu a indeplinit nici macar jumatate din obiectivele incluse in acest document.

Ludovic Orban explica graba asumarii raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi. Strategia premierului

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia asumarii raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, in detrimentul unei ordonante de urgenta, pentru ca, in cazul unei OUG, exista riscul sa fie atacata de Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala.

Cati copii are Ludovic Orban. Interviu emotionant oferit Cristinei Topescu, in urma cu doi ani

In urma cu doi ani, pe vremea cand Ludovic Orban era deputat in Parlamentul Romaniei, vorbea despre familie intr-un interviu neconventional. Interviul i-a fost acrodat regretatei jurnaliste Cristina Topescu, la Canal 33. Cati copii are Ludovic Orban in cadrul emisiunii INTERVIURI NE)CONVENTIONALE, de la Canal 33, regretata Cristina Topescu ii lua un interviu deputatului Ludovic .

Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica, ca au fost stranse 115 semnaturi pentru a depune motiunea de cenzura, dupa asumarea raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban? Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul .

LUDOVIC ORBAN: 1 martie - termen limita pentru desemnarea candidatilor de primari

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca toti candidatii de primar ai formatiunii politice vor fi desemnati pana la 1 martie. El a mentionat ca pentru Bucuresti va fi realizat un sondaj de opinie amplu, in cadrul caruia vor fi testati posibili candidati din partid si din afara acestuia, potrivit News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Alocatiile copiilor si pensiile publice vor creste, daca exista resurse financiare

Guvernul nu detine resursele financiare pentru a dubla alocatiile copiilor, de la 1 august, si pentru a majora punctul de pensie cu 40%, de la 1 septembrie, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, intr-un interviu acordat site-ului hotnews. ro. Desi saptamana trecuta, cabinetul Orban a aprobat o ordonanta de urgenta prin care amana pana la 1 august aplicarea legii 142020, prin care au fost dublate alocatiile copiilor, premierul sustine ca majorarea va avea loc doar daca vor exista in buget sumele necesare.

Ludovic Orban, despre reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda: Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii Vom vedea cu ce partener

Statul roman va renunta la parteneriatul cu o firma chineza, vechi de aproape cinci ani, pentru construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda. Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii . ) Vom vedea cu ce partener vor fi facute reactoarele). Este vorba de partener si finantare, a spus premierul Ludovic Orban intr-un interviu acordat HotNews. ro. Ludovic Orban a precizat ca toate investitiile in domeniul energetic din Romania vor depinde de acum inainte de green deal, acordul verde european. Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )