Libnet.ro
UNICEF

17:45

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

B1 B1,
CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela. continuă pe B1

INTERVIU Mihai Margineanu: Este o tampenie sa fii celebru. Cand esti celebru, totul devine mai scump

Actorul si cantaretul Mihai Margineanu, care pe 2 octombrie implineste 50 de ani, a vorbit, intr-un interviu pentru Adevarul, despre copilarie, amintiri din comunism, decizia de a se apuca de cantat la varsta de 36 de ani, dar si despre rolul din serialul de comedie Las Fierbinti.

BOMBA la PRO TV! Mihaela si-a anuntat PLECAREA! A semnat deja cu Antena 1! E lovitura MOMENTULUI

Schimbare bomba la PROTV!Mihaela Vladau care a fost Head of Sales al Pro TV mai mult de 13 ani -, a parasit postul si se muta la Antena 1 unde va ocupa functiade Head of.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 30 septembrie

Productia serialului Vlad de la Pro TV, a debutat in urma cu 4 saptamani, cu sezonul al doilea, pe 9 septembrie si este difuzata in fiecare luni, de la 20. Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anutei, un barbat care a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a fost invinovatit .

Catalin Maruta are mari probleme la PRO TV. Ce i-au cerut sefii si ce se intampla cu emisiunea

Catalin Maruta, realizatorul emisiunii care ii poarta numele, are mari probleme la PRO TV. Ce i-au cerut sefii si ce se intampla cu show-ul sau? Catalin Maruta are mari probleme la PRO TV Catalin Maruta a ajuns la PRO TV in 2007, unde a prezentat acelasi format de emisiune pana azi: La Maruta Happy .

Cabral si Andreea Ibacka au plecat in vacanta. Ce destinatie a ales vedeta PRO TV pentru sotia sa

Cuplul de vedete a plecat de curand in vacanta, in afara tarii. Destinatia pe care Cabral si Andreea Ibacka au ales-o pentru aceasta escapada e una pe care adesea indragostitii o marcheaza de cateva ori. De aceea, vedeta de la Pro TV a ales sa ii faca sotiei sale o surpriza. Mai ales ca de .

Unde se poate vedea LIVE serialul Profu de la PRO TV, episodul de marti, 1 octombrie

Episodul 4 din serialul Profu, de la PRO TV, va fi transmis marti, de la 21:30. Dupa cum s-au putut obisnui pana acum, telespectatorii il pot urmari in rolul principal pe Andi Vasluianu, in cea mai noua productie. Comedia educativa pune accentul pe diverse situatii in care s-ar putea regasi tinerii din zilele noastre. Serialul .

Serialul Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, 1 octombrie

Serialul Las Fierbinti revine si in aceasta marti, pe 1 octombrie, cu un episod nou-nout. Telespectorii il pot urmari in fata micului ecran de acasa sau online. Cei care s-au obisnuit deja cu aventurile lor pot vedea cea mai noua editie de la 20:30. Las Fierbinti Live Video pe Pro TV episodul de marti, .

Bomba! Neti Sandu si-a scos peruca! CUM ARATA vedeta PRO TV, in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu prezinta de multi ani rubrica Horoscop, de la PRO TV! Vedeta nu s-a schimbat deloc in toti acesti ani, arata la fel, de parca timpul ar sta in loc. Neti si-a mentinut si acelasi look, care a.

Pro TV s-a RAZBUNAT pe Antena 1 dupa ce a aparut serialul Mangalita, care este Las Fierbinti-ul concurentei

Pro TV s-a razbunat cu varf si indesat pe Antena 1, dupa ce concurenta a decis sa produca serialul Mangalita ce, in esenta, seamana cu Las Fierbinti. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR.

Schimbare bomba in televiziune! Pleaca de la PRO TV si se muta la ANTENA! La asta nu se stepta nimeni

Zoe Vasilescu, fosta sefa in PRO TV, va fi parte a trustului Antena Group chiar de marti. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA dinRomania: MILIOANE de romani in lacrimi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )