Libnet.ro
UNICEF

12:30

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

B1 B1,
CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela. continuă pe B1

CUTREMUR la PRO TV! Clipe dramatice pentru Cabral! Flacarile au facut RAVAGII (FOTO)

Celebrul prezentator de la Pro TV Cabral Ibacka a trait un adevarat soc, in urma cu cateva luni, dupa ce catedrala Notre-Dame a fost cuprinsa de flacari, relateaza Stirescu.

Lovituri sub centura in finala Vocea Romaniei, pe PRO TV! Ce schimb de replici au avut Irina Rimes si Tudor Chirila

Tudor Chirila si Irina Rimes si-au trimis din nou sageti, in ultima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Artista s-a simtit atacata dupa ce Tudor i-a spus ca echipa lui are mai multi oameni in finala, mentionand-o si pe Jasmina Rasadean, cea care a concurat pentru Irina. Irina Rimes si Tudor Chirila s-au contrat din .

Finala Vocea Romaniei, depasita la nivel national de Kanal D: ce audiente a scos Pro TV

Finala Vocea Romaniei a fost depasita in audiente, la nivel national, de noul serial turcesc de la Kanal D. Totusi, Pro TV a reusit sa se mentina in topul preferintelor tinerilor si ale telespectatorilor de la orase.

Pro TV primeste o LOVITURA de la Kanal D: I-a FURAT un show TV de milioane

Pro TV primeste o LOVITURA de la Kanal D. Show-ul Survivor, pe care Pro TV l-a produs in urma cu 3 ani, a fost cumparat de Kanal D. Licenta pentru Romania a fost achizitionata, asadar, de reprezentantii.

Cine sunt castigatorii Vocea Romaniei din toate cele 9 sezoane. Ce s-a ales de cei pe care PRO TV i-a facut celebri

Vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30, postul de televiziune Pro TV difuzeaza finala Vocea Romaniei. Dragos Moldovan, Andi Tolea, Jasmina Rasadean si Elena Bozian vor lupta pentru marele premiu de 100. 000 de euro si pentru sansa de a deveni urmatoarele staruri in Romania. La fel s-a intamplat cu mai multi dintre castigatorii editiior precedente.

Cu cine s-a sarutat Tudor Chirila in culise la Vocea Romaniei. Totul a fost filmat, dar juratul de la PRO TV a oprit camera

Tudor Chirila a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca Dragos a castigat concursul. Ceipatru finalistiau cantat nu o data, ci de trei ori pe scena de la Vocea Romaniei. Dragos Moldovan l-a avea alaturi pe Tiberiu Albu, Andi Tolea a cantat alaturi de interpreta Jo, Jasmina Rasadean a urcat pe .

Pe cine a sustinut Mihaela Radulescu in finala Vocea Romaniei, de la PRO TV. A reactionat public

Mihaela Radulescu a urmarit cu sufletul la gura finala sezonului 9 Vocea Romaniei si a avut chiar si un favorit in marea finala. Vedeta l-a sustinut pe Andi Tolea, concurentul din echipa lui Smiley. Marele premiu de 100. 000 de euro a fost castigat insa de Dragos Moldovan, din echipa lui Tudor Chirila. Mihaela Radulescu, alaturi .

Tudor Chirila i-a dat o lectie de viata finalistului de la Vocea Romaniei pe PRO TV. Unde l-a dus juratul pe Dragos Moldovan

Tudor Chirila a vrut sa ii dea o lectie de viata concurentului sau de la Vocea Romaniei, Dragos Moldovan. Artistul l-a dus pe santierul echipei de la Daruieste Viata, iar Dragos a fost foarte impresionat. Tudor Chirila l-a dus pe Dragos Moldovan pe santierul echipei de la Daruieste Viata Asociatia Daruieste Viata construieste primul Spital .

Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei, pe PRO TV. Ce a patit finalista lui Horia Brenciu

Elena Bozian, concurenta lui Horia Brenciu din finala Vocea Romaniei, a izbucnit in plans in momentul in care a aflat ca va canta pe scena alaturi de Oana Sarbu, actrita care a jucat rolul Danei in filmul Liceeni. Cele doua au interpretat piesa Ani de Liceu. Elena Bozian, in lacrimi pe scena la Vocea Romaniei .

Irina Rimes, aparitie de senzatie in Finala Vocea Romaniei. Cum s-a imbracat vedeta Pro TV

Marea Finala de al Vocea Romaniei i-a facut nu numai pe concurenti sa tremure de emotii, ci si pe jurati. Antrenorii se pregatesc deja de zile bune pentru momentul culminant. Pe langa voce, conteaza si imaginea. in timp ce finalistii sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile momentelor artistice, antrenorii stabilesc ultimele detalii cu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )