Libnet.ro
UNICEF

16:46

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de SOC: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea... - copy

B1 B1,
Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de SOC: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea... - copy

Dezvaluiri socante facute de Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea. continuă pe B1

Sorin Bontea a facut anuntul cu lacrimi in ochi, la Antena 1. Ce s-a intamplat cu familia juratului Chefi la Cutite

Tocmai ce s-a terminat semifinala Chefi la Cutite, sho-wul culinar difuzat de Antena 1. Au fost momente emotionante, tensionate, dar la final a castigat cel mai bun. Sorin Bontea, unul din cei mai exigenti chefi si care a castigat cele mai multe trofee pana acum, se bazeaza pe patru semifinalisti. Sorin Bontea a facut anuntul .

Dorian Popa a facut anuntul despre relatia cu Oana Zavoranu. Ce s-a intamplat cu iubita lui oficiala

Dorian Popa si Oana Zavoranu sunt colegi in serialul Sacrificiul de la Antena 1, iar timpul petrecut pe platourile de filmare pare ca i-a apropiat asa incat pe internet sa apara semne care sa intareasca cele supozitia cum ca cei doi ar forma un cuplu. Ce spune Dorian despre ipotezele din presa? Dorian Popa a .

Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase. Bruneta a venit la TV si a facut anuntul oficial

Ilie Nastase a avut parte numai de povesti de iubire intortocheate. Cu toate astea, pana acum a reusit sa iubeasca si sa se desparta cu aceeasi pasiune. Care este adevarul despre divortul mult zvonit dintre fostul sportiv si actuala sotie? Adevarul despre divortul Ioanei Simion de Ilie Nastase in ajunul sarbatorilor, Ilie Nastase si actuala .

Cozmin Gusa a facut anuntul neasteptat despre postul Realitatea. Ce a decis dupa revenirea in PSD

Scandalul de la Realitatea a inceput prin 2018, cand Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru au preluat trustul de presa, si totul a luat o intorsatura dramatica. Acum, dupa ce Postul de televiziune Realitatea TV a incetat sa mai existe si totul s-a transferat catre Realitatea Plus, ca mai apoi o parte din jurnalistii trustului, mare .

Momente cumplite pentru finii Anamariei Prodan. Barbatul a facut anuntul dureros despre sotia lui

Nicolae Stanciu, jucator al echipei cehe Slavia Praga, inainte de Sarbatorile de iarna, trece prin momente grele, intorcandu-se rapid in tara. Finul Anemaria Prodan si a lui Laurentiu Reghecampf, a revenit de urgenta in tara, dupa ce sotia acestuia, Andreea, a fost internata de urgenta. Momente cumplite pentru finii Anamariei Prodan Sotia lui Nicu Stanciu, .

Chef SORIN BONTEA a facut anuntul, in LACRIMI, la ANTENA 1! Din pacate, e adevarat ....

Marti seara a avut loc marea finala de la Chefi la cutite, iar fanii au stat cu sufletul la gura sa vada cine este castigatorul. Alex Comerzan este cel care a plecat cu marele premiu acasa, el a fost cutitul.

SOC in showbiz! Adriana Bahmuteanu si Prigoana S-AU iMPACAT! Vedeta ANTENEI 1 a facut ANUNTUL

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au ingropat securea razboiului? Chiar vedeta Antenei 1 a facut cateva declaratii care au lasat loc de interpretari.

ştiri din Monden

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )