Libnet.ro
UNICEF

08:30

DIN PACATE, E ADEVARAT... Medicii au facut ANUNTUL TRIST! Cristi Borcea e iN STARE DE SOC! Da, e vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea...

B1 B1,
DIN PACATE, E ADEVARAT... Medicii au facut ANUNTUL TRIST! Cristi Borcea e iN STARE DE SOC! Da, e vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. continuă pe B1

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Cui va lasa Catalin Botezatu toata averea agonisita din moda. Mi-am facut deja testamentul. Mi-e draga mie!

Catalin Botezatu s-a lovit in ultima perioada de multe probleme de sanatate, astfel ca, pentru a fi sigur, in caz de orice, ca averea agonisita din moda ajunge pe mainile cui trebuie, designerul si-a facut testamentul. Cui va lasa tot ce are? Cui va lasa Catalin Botezatu toata averea agonisita din moda Catalin Botezatu a .

PREVIZIUNE DEVASTATOARE! Carmen Harra a facut anuntul: Niciodata, in ultimii 10 ani, nu s-a intamplat asta

ClarvazatoareaCarmen Harraa venit cu o serie de predictii pentru anul2019. DRAMA TOTALA iN SHOWBIZ! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! TRUPUL A CEDAT! VESTI TRISTE DIN iNCHISOARE Celebra.

GATA! SFARSITUL era inevitabil! Pelinel a facut ANUNTUL!

Valentina Pelinel treceprin momente cumplite de cand sotul ei, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare! De aceasta data, a primit o sentinta crunta, si anume, va trebui sa stea ani buni.

Noi detalii despre ranitii in accidentul din Ialomita! Ministrul Sorina Pintea a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca cele 6 femei ranite in accidentul grav produs sambata dimineata in zona localitatii Sfantul Gheorghe din Ialomita sunt in stare stabila. Victimele se.

Divortul anului! Adio, LAURENTIU REGHECAMPF! Anamaria Prodan a facut anuntul dupa 11 ani de CASNICIE (GALERIE FOTO)

Showbizul romanesc a fost cutremurat de zvonurile privind un posibil divort intre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil!.

Cristian Tudor Popescu a facut anuntul SOC despre DEMISIE

Cristian Tudor Popescu a oferit un exemplu plastic dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Felix Banila, de la DIICOT. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )