Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai tari tinute Street Style de la Milan Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai tari tinute Street Style de la Milan Fashion Week

Direct de pe strazile din Milano, iata mai jos cele mai cool tinute surprinse de fotografii de street style inaintea marilor prezentari de moda. Sute de modele, fashioniste, designeri si vedete au participat la saptamana modei de la Milano, iar mai jos va propunem cateva dintre cele mai bune aparitii ale acestora. continuă pe ADPM

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Si-a rupt piciorul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Turma

Undeva la tara. Bataie in geam noaptea pe la ora trei: - Hei, n-ai vazut o turma de boi? - De ce? Ai ramas in urma? Gasesti mai multe pe fun20. com .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La gara

La gara: - Salut Ioane, ce mai faci? - Bine, ma Gheorghe. Am fost la femei. - Si cum a fost? - Super, mult mai curat decit la barbati. Gasesti mai multe pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Confuzie

Un cioban adoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai tarzi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in zare

Doua blonde: prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra? - Fata dar proasta mai esti, vezi tu Londra de aici? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Masina

Bula suna la politie: - Mi s-a furat masina. Dimineata, cand m-am trezit, nu mi-am mai gasit Trabantul, ci numai husa. La care, politistii: - Ati scuturat bine husa? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Graba

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da de ce,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Criza

Ardeleanul se intoarce de la spitalul unde bunica familiei fusese internata in stare grava. - Ei, care-i baiul? il intreaba cei de-acasa, nerabdatori sa afle vestile. - No, bine, raspunde ardeleanul.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La lupta

Intr-un teatru din Bucuresti se juca piesa Stefan cel Mare. La un moment dat actorul principal striga: Unde sunteti moldovenii mei? Aici Maria Ta, au raspuns trei sferturi din.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )