Libnet.ro
UNICEF

14:15

Florin Salam, MORT iN HOTEL. SOC in lumea manelelor! LACRIMI si SUSPINE printre fanii lui

B1 B1,
Florin Salam, MORT iN HOTEL. SOC in lumea manelelor! LACRIMI si SUSPINE printre fanii lui

Au urmat clipe de groaza dupa bataia pe care Florin Salam a luat-o la Milano, la o nunta romaneasca. Dar groaza si mai mare a aparut atunci cand s-a raspandit un zvon care i-a inspaimantat pe romanii. continuă pe B1

RAZBOI in lumea manelelor! Panica totala la vila lui FLORIN SALAM! Interlopii nu se lasa

Florin Salam se teme pentru siguranta lui si a familiei dupa ce a fost batut in urma cu cateva zile in Italia in timpul unei nunti. La eveniment, manelistul a fost lovit cu pumnul si ulterior a fost urcat.

Florin Salam este ingrijorat de starea familiei lui, dupa ce a fost batut in Milano. Cantaretul si-a transformat total vila

Florin Salam. Florin Salam a fost batut crunt la o nunta din Milano. Cantaretul a fost implicat intr-un scandal monstru, iar acum se teme pentru siguranta sa, dar si a familiei lui. Florin Salam. Se.

Dupa ce Florin Salam a anuntat ca renunta la cantat, inca un manelist a fost BATUT: Mi-a dat doua, m-a luat ameteala (FOTO)

La o saptamana dupa ce Florin Salam a fost batut la o cantare, un alt manelist a patit-o. Este vorba despre Marius Babanu, care a fost lovit in timpul unui spectacol desfasurat duminica seara, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )