Libnet.ro
UNICEF

10:45

Monica Anghel a slabit 25 de kilograme! Care este reteta simpla si eficienta (FOTO)

B1 B1,
Monica Anghel a slabit 25 de kilograme! Care este reteta simpla si eficienta (FOTO)

Monica Anghel a scapat de 25 de kilograme si nu are de gand sa se opreasca. Ea a spus exact ce anume mananca de a ajuns la aceste rezultate formidabile. Dimineata putem manca un ou fiert cu 50 grame de branza. continuă pe B1

Diabetul, tulburare grava a metabolismului. Care este cel mai mare factor de risc

Medicul Simona Carniciu a vorbit la emisiunea Dar si Har despre unul dintre cei mai importanti factori de risc. Genetica este prima speta pe care doctorii o iau in considerare la pacienti. Nu putem sa.

Care este vrsta medie a parcului auto national si cum ne comparam cu alte tari UE

In Europa sunt inmatriculate 260 de milioane de masini, iar varsta medie este 11 ani. in Romania media parcului auto este de 16,2 ani, in timp ce in Polonia este de 17,3 ani, iar in Lituania, de 16,9 ani. in Belgia si Luxemburg media este de sub 8 ani, iar in Germania este 9,1 ani. in ultimii patru ani media parcului auto din UE a crescut, atat la autoturisme, cat si la vehicule comerciale, arata datele ACEA.

Care este pluralul substantivului macrou? Cele mai ciudate forme de plural din limba romana!

Numarul singular si numarul plural. Uneori, o adevarata capcana pentru multi dintre vorbitorii de limba romana. Ca in orice limba, exista substantive care au forme extrem de ciudate atunci cand sunt.

Motivul pentru care este bine sa mananci inghetata. Sigur nu te gandeai la asta

Pe timpul verii, inghetata este unul dintre cele mai apreciate deserturi, pentru efectul sau racoritor si pentru marea varietate de combinare, cand vine vorba de arome. Dincolo de toate acestea, inghetata aduce.

Motivul pentru care este bine sa porti protectie solara si in avion

Protectia solara trebuie aplicata pe fata chiar si atunci cand zburati cu avionul. Razele UVB si UVA pot patrunde in avion, din cauza nivelului de inatime foarte ridicat, care poate provoca afectiuni.

FOTO. Cine a vazut pe viu ce apare in poza asta a murit in chinuri! Care este explicatia

Aceasta poza arata lava solidificata de la explozia nucleara de la Cernobal. Incidentul s-a petrecut la 26 aprilie, acum 32 de ani. Chiar si acum, zona este radioactiva si niciun organism viu nu supravietuieste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )