Libnet.ro
UNICEF

07:46

Monica Gabor este iNSARCINATA?! Si-a aratat burtica proeminenta in timp ce ... (VIDEO)

B1 B1,
Monica Gabor este iNSARCINATA?! Si-a aratat burtica proeminenta in timp ce ... (VIDEO)

Monica Gabor ar putea fi insarcinata. Vedeta a fost filmata in Santa Barbara, California, in timp ce se plimba cu fiul ei vitreg, Anthony. A lasat sa se vada o burtica proeminenta, asa ca au aparut. continuă pe B1

Monica Gabor este insarcinata? Cum a fost filmata vedeta (VIDEO)

Monica Gabor ar putea fi insarcinata. Vedeta a fost filmata in Santa Barbara, California, in timp ce se plimba cu fiul ei vitreg, Anthony. A lasat sa se vada o burtica proeminenta, asa ca au aparut.

Elena Udrea este insarcinata cu gemeni, la 44 de ani

Elena Udrea a confirmat zvonurile din ultima perioada: este insarcinata si, in plus, in mod surprinzator, cu gemeni, dupa fertilizare in vitro. Udrea va deveni mama la 44 de ani.

Elena Udrea confirma ca se afla in Costa Rica si anunta ca este insarcinata cu gemeni

Elena Udrea a confirmat, sambata, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca se afla in Costa Rica si a anuntat ca este insarcinata, urmand sa aiba gemeni. Reamintim ca Elena Udrea are o condamnare la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, in prima instanta, si a parasit tara intr-un moment in care se apropia sentinta definitiva in acest dosar. In Costa Rica se afla si Alina Bica, fosta sefa DIICOT si o apropiata a Elenei Udrea. Bica avea si ea o condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in momentul in care a parasit tara.

Elena Udrea confirma ca se afla in Costa Rica si anunta ca este insarcinata si va avea gemeni

Elena Udrea a confirmat, sambata, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca se afla in Costa Rica si a anuntat ca este insarcinata, urmand sa aiba gemeni. Reamintim ca Elena Udrea are o condamnare la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, in prima instanta, si a parasit tara intr-un moment in care se apropia sentinta definitiva in acest dosar. Pe 21 ianuarie, Elena Udrea califica drept fake news stirile aparute in presa despre o posibila sarcina a sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )