Libnet.ro
UNICEF

15:01

Oana Zavoranu, dezlantuita impotriva unei vedete: Din cauza ei toate fetele de liceu visau sa se marite cu bunicul, ca sa aiba bani

B1 B1,
Oana Zavoranu, dezlantuita impotriva unei vedete: Din cauza ei toate fetele de liceu visau sa se marite cu bunicul, ca sa aiba bani

Oana Zavoranu nu se cenzureaza deloc atunci cand vine vorba de Monica Gabor sau alte vedete pe care le considera antimodele. Bruneta nu este deloc impresionata de ascensiunea Cenusaresei din Bacau, devenit d. continuă pe B1

Oana Zavoranu, atac dur la adresa Monicai Gabor: Traim scleroza in placi

Atac dur lansat de Oana Zavoranu la adresa Monicai Gabor. Vedeta pare sa nu fi uitat incidentul pe care cele doua l-au avut in urma cu ceva timp si a profitat de o noua ocazie pentru a o critica. Asa cum,.

Oana Zavoranu a spus adevarul. Cate operatii estetice are

Oana Zavoranu a dezvaluit cate operatii estetice are. Nu am botox, nici macar botox nu am. N-am nimic nici in buze, sunt asa cum m-a lasat mama mea, vreau sa imi fac, in schimb, un jawline. Daca mi-as.

Aeroport evacuat din cauza unei alarme

Aeroportul londonez London City a fost evacuat, iar zeci de pasageri au ramas pe pista, din cauza unei alarme de incendiu. Mai multe echipaje de pompieri au fost chemate sa investigheze. Toate zborurile au fost.

Un cunoscut prezentator de televiziune a murit din cauza tigarii electronice

Tallmadge Wakeman DElia, un cunoscut prezentator tv din Florida a murit in mod tragic, la varsta de 38 de ani, din cauza tigarii electronice. Medicii au stabilit in urma autopsiei ca barbatul.

O tnara de 19 ani a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a urcat la 129

O tanara de 19 ani din judetul Olt a murit din cauza gripei, au anuntat miercuri reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor provocate de gripa in sezonul 2017 - 2018 a urcat, astfel, la 129.

Oana Zavoranu, indoliata! Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu! Mesajul trist postat azi

Ziua de 13 mai are o semnificatie dureroasa pentru Alex Ashraf, sotul Oanei Zavoranu. Vedeta a postat pe retelele de socializare un emotionant mesaj, plin de sentimente si de durere. Citeste mai mult pespyne.

Andreea Esca, detalii picante despre primul iubit: Era fiul unei vedete celebre, casatorit, cu doi copii...

Andreea Esca a facut dezvaluiri despre marea sa iubire din perioada adolescentei. Este vorba despre un tanar care a atras-o pentru ca era foarte bun la baschet si dansa foarte bine. in plus, acesta facea parte.

Donald Trump, SUSPENDAT din cauza afacerilor cu China?! Decizia in privinta ZTE, o violare a clauzei institutiei prezidentiale

Controversata decizie a lui Donald Trump de a se razgandi in privinta sanctiunilor impotriva grupului chinez ZTE i-ar putea aduce suspendarea din functia presedintelui SUA . Democratul american Adam Schiff a.

Zilele sale la birou ajunsesera un cosmar, din cauza unui coleg. intr-o zi a decis sa se razbune. I-a facut o negresa si in ea i-a pus o mica surpriza. Ce s-a intamplat in final

Zilele la munca se transformasera intr-un chin pentru o femeie de 47 de ani din Statele Unite, care era mereu sicanata de un coleg. Cand a ajuns la limita rabdarii, femeia a decis sa se razbune. Asa ca a.

VIDEO Imagini din drona cu lucrarile la viaductul peste Somes de la Gilau - veriga lipsa din cauza careia un lot de autostrada finalizat nu poate fi folosit

Viaductul de circa 700 de metri de peste Somes, de langa Gilau, prinde forma pe zi ce trece si sunt mari sanse ca acesta sa fie finalizat in aceasta toamna. Podul, inceput inca de pe vremea contractului Bechtel pentru autostrada Transilvania, este veriga lipsa din cauza careia bucata de 8,7 km de autostrada de la Gilau la Nadaselu, gata din noiembrie 2017, nu poate fi folosita. Pe santierul micului ciot si-a facut aparitia si macaraua care va lucra la montarea celor 64 de grinzi ale podului, dupa cum se observa din imagini video din drona publicate de Asociatia Pro Infrastructura.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )