Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai cunoscuti actori, investigat de politisti in urma unei acuzatii de viol

B1 B1,
Unul dintre cei mai cunoscuti actori, investigat de politisti in urma unei acuzatii de viol

Unul dintre cei mai cunoscuti actori este vizat de o ancheta a politiei, in urma unei acuzatii de viol pe care acesta o considera complet fabricata. Politia din Santa Monica a transmis ca. continuă pe B1

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May a demisionat

Unul dintre cei mai apropiati aliati ai premierului Theresa May, vicepremierul britanic Damian Green, a demisionat, miercuri seara, din Guvern. Acesta a fost acuzat de hartuire sexuala in urma scandalului.

Transfer de senzatie reusit de Steaua. A luat unul dintre cei mai vanati jucatori din Liga I

Olimpiu Morutan este jucatorul FCSB. Mijlocasul a semnat in aceasta dupa-amiaza pe cinci ani cu vicecampioana. Informatia a fost confirmata de patronul ros-albastrilor, Gigi Becali. Jucatorul i-a.

A fost condamnat la noua ani de inchisoare, dar a doua zi a fost liber. Ce s-a intamplat cu unul dintre inculpatii din dosarul clanurilor

Mircea Balus, unul dintre cei mai cunoscuti membri ai lumii interlope din Capitala, condamnat in dosarul clanurilor alaturi de alte nume sonore precum fratii Nutu si Sile Camataru, a fost eliberat a doua zi.

FCSB isi face echipa Under 23. A transferat azi unul dintre cei mai promitatori fotbalisti romani

Vice-campioana a reusit sa obtina serviciile mijlocasului Olimpiu Morutan, in varsta de 18 ani, legitimat la FC Botosani.

Transfer important pentru CFR Cluj. Liderul Ligii I a adus unul dintre cei mai buni fotbalisti de la echipa nationala

CFR Cluj, liderul la zi al Ligii I, s-a miscat repede dupa terminarea sezonului si a reusit un transfer extrem de important.

Sylvester Stallone, investigat de politisti in urma unor acuzatii deosebit de grave

Este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori de la Hollywood, insa, cu toate acestea, nu este lipsit de probleme. Actorul a fost acuzat de agresiune sexuala in urma cu putin timp de o.

VIDEO Imagini filmate cu drona in ruina care adapostea odinioara evreii din Constanta. Sinagoga ramane unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei

Filmari realizate din drona dezvaluie cum arata interiorul sinagogii din Constanta, unul dintre cele mai frumoase edificii ale Dobrogei, ajunse o ruina fara acoperis.

Motivul incredibil pentru care trebuie sa tinem inchise telefoanele si televizoarele de la ora 21.00. Sigur nu stiati asta!

Suntem adeseori obositi, avem probleme de concentrare si nu reusim sa facem nimic desi ne-am propus multe. Profesorul Alexandru Vlad Ciurea, unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania, a.

in premiera. Romania de departe

In copilarie, a fost model pentru marii pictori Petrascu si Ciucurencu. in tinerete, a fost prietena lui Cioran si a lui Eliade. La maturitate, a devenit unul dintre cei mai cunoscuti scriitori.

Marile cetati ale lui Iancu de Hunedoara. Povestile celor mai fastuoase monumente medievale ctitorite de voievod

Iancu de Hunedoara a fost unul dintre cei mai bogati domnitori din istoria romanilor, iar castelele si cetatiile medievale ale sale au ramas, peste secole, marturii ale prestigiului de care se bucura.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )