Libnet.ro
UNICEF

22:00

A LUAT FOC INTERNETUL! Bernadette, de la Puterea Dragostei, GOALA PUSCA! Ipostaza DEOCHEATA i-a lasat pe barbati cu gura cascata (FOTO)

B1 B1,
A LUAT FOC INTERNETUL! Bernadette, de la Puterea Dragostei, GOALA PUSCA! Ipostaza DEOCHEATA i-a lasat pe barbati cu gura cascata (FOTO)

Bernadette, cea mai noua concurenta de la show-ul Puterea dragostei, a atras deja privirile tuturor baietilor, dar este obisnuita sa fie in centrul atentiei. continuă pe B1

Pericol de explozie intr-o benzinarie din Galati. Un taxi a luat foc langa pompa - VIDEO

Pericol de explozie intr-o benzinarie din Galati dupa ce un taxi a luat foc langa pompa. Taxiul a luat foc in zona compartimentului motor, cand era langa pompa iar soferul se pregatea sa.

VIDEO Panica intr-o benzinarie din Galati. Un taxi care parcase pentru a alimenta a luat foc

Un taxi a luat foc si a ars, vineri, in apropierea unei benzinarii din cartierul Micro 13, din Galati, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati, Eugen Chirita, relateaza Agerpres.

Panica printre soferi, pe DN 1B, din cauza unei autoscisterne care a luat foc

Drumul national DN 1B Buzau Ploiesti a fost blocat pe ambele sensuri, timp de o jumatate de ora, dupa ce o autocisterna incarcata cu drojdie de bere a luat foc, aproape de Hanul lui Tinta. Flacarile au izbucnit la capul tractor al cisternei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )