Libnet.ro
UNICEF

16:30

SOC iN ROMANIA! Mihai Constantinescu, PLANS de MILIOANE de romani! Sotia artistului a facut ANUNTUL in LACRIMI

B1 B1,
SOC iN ROMANIA! Mihai Constantinescu, PLANS de MILIOANE de romani! Sotia artistului a facut ANUNTUL in LACRIMI

Mihai Constantinescu este internat inca din luna mai la Spitalul Floreasca din Bucuresti, aflandu-se in stare grava, din cauza unor probleme cardiace. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Mihai Constantinescu, PLANS de MILIOANE de romani! Sotia artistului a facut anuntul DEVASTATOR: Sa ne rugam...

Mihai Constantinescu se afla zi internat inca din lune mai la Spitalul Floreasca din Capitala, aflandu-se in stare grava, din cauza unor probleme cardiace.

De ce nu a fost lasata sotia lui Mihai Constantinescu sa doneze sange pentru artist. Ce i-au spus medicii

Peste 100 de persoane s-au mobilizat, marti, si au mers sa doneze sange pentru Mihai Constantinescu. Printre cei care s-au prezentat la Spitalul Floreasca s-au numarat si sotia artistului, dar si muzicianul Petre Geambasu. Cei doi au dezvaluit motivul pentru care medicii nu i-au lasat sa doneze sange. Mobilizare pentru Mihai Constantinescu. Peste 100 de .

De ce nu a fost lasat Petre Geambasu sa doneze sange pentru Mihai Constantinescu. Ce i-au spus medicii

Peste 100 de persoane s-au mobilizat, marti, si au mers sa doneze sange pentru Mihai Constantinescu. Printre cei care s-au prezentat la Spitalul Floreasca s-au numarat muzicianul Petre Geambasu, alaturi de sotia sa. Cei doi au dezvaluit motivul pentru care medicii nu i-au lasat sa doneze sange. Mobilizare pentru Mihai Constantinescu. Peste 100 de oameni .

Mobilizare impresionanta pentru Mihai Constantinescu: peste 100 de persoane au donat sange pentru el intr-o singura zi

Peste o suta de persoane au donat sange pentru Mihai Constantinescu, la Spitalul Floreasca, in decursul zilei de 18 iunie. Cantaretul se afla de mai bine de o luna in coma, dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii.

SOC in Romania! Ce AU GASIT medicii in CORPUL lui Mihai Constantinescu! ANUNTUL TRIST a fost CONFIRMAT

Vesti de ultima ora despreMihai Constantinescu, de pe patul de spital. Medicii i-ar fi descoperit metastaze in tot corpul, iar din aceasta cauza perioada de recuperare ar fi mai lunga.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )