Libnet.ro
UNICEF

16:00

CELE MAI TARI BANCURI! Principalele MOTIVE pentru care Mos Craciun nu este barbat

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI! Principalele MOTIVE pentru care Mos Craciun nu este barbat

MosCraciunvinelapsihiatrusispune: Doctore,ajuta-ma, numaicredinmine! ASTA E PREA DE TOT! LOREDANA GROZA, NOI IMAGINI DE INFARCT CU SANII. continuă pe B1

Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

EMAG a venit cu al doilea cel mai asteptat top al anului: cele mai tari cautari. Daca cele de la Google au fost si n-au fost amuzante, acum e cu totul altceva. in 2019, utilizatorii au cautat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Inelul

Ion ii spune Mariei : - Tu Marie, mai stii inelul ala fain pe care l-am pierdut ? Stii ce-am gasit azi cand veneam spre casa ? - Ai gasit inelul ? - Nu ! Am gasit gaura din buzunar prin care o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mancarea

Pentru ardeleni orice fel e mancare e slow-food.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ora de geografie

Profesorul de geografie: - Bula, te-ai pregatit pentru azi? - Da, domn profesor. - Atunci spune-mi unde sunt Muntii Apuseni? - La pagina 98, domn profesor.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Femeile si halterele

- Am o prietena care a inceput sa faca haltere, ca sa intinereasca. - Si acum pare mai tanara? - Intr-adevar, acum nu mai arata ca o femeie de 40, arata ca un barbat de 38.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nunta

Imi este cu neputinta sa va casatoresc, explica ofiterul starii civile, moldoveanului. Mireasa nu are decat 17 ani si ai nevoie de consimtamantul tatalui! - Pai cine credeti ca e individul care sta.

CELE MAI TARI BANCURI BULA: Cum va plac ouale?

Era Bula la scoala si intreaba niste colegi: - Ba, voua cum va plac ouale de Pasti? Unu: Rosii Altu: Verzi. La care Bula: -Mie imi plac.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Canarul

O blonda si-a cumparat un canar. Dupa cateva zile, a fost victima mai multor violuri fiindca se lauda peste tot ca ea are cea mai frumoasa pasarica din lume! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: imprumutul

Doua vecine discuta: - De trei zile ti-am dat aspiratorul imprumut si nu l-am primit inapoi, nici pe barbatu-meu care a venit sa ti-l aduca! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cursul de economie

La cursul de Economie: - . Si tineti minte, cu cat facem lucrurile mai prost, cu atat vom deveni mai puternici! zise profesorul studentilor sai. - Cum asa, domnule profesor?! se auzi Alinuta din sala. Glumiti, n.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )