Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dana Rogoz este insarcinata pentru a doua oara

ADPM ADPM,
Dana Rogoz este insarcinata pentru a doua oara

Dana Rogoz a primit anul acesta cel mai frumos cadou, in avans, de la Mos Craciun. Vedeta a anuntat ieri ca este insarcinata pentru a doua oara si urmeaza sa devina mama de fetita. continuă pe ADPM

Dana Rogoz va deveni mama pentru a doua oara. Cum a facut actrita anuntul si ce sex va avea bebelusul FOTO

Dana Rogoz 34 de ani) a anuntat ca este din nou insarcinata si a dezvaluit sexul copilului. Actrita a dat vestea printr-o serie de fotografii in care apare alaturi de familia ei.

Si-a dat seama ca este insarcinata cu 9 zile inainte de termen: cum este posibil

O femeie in varsta de 28 de ani risca sa nasca fara sa-si dea seama, daca nu ar fi ajuns la ginecolog cu doar noua zile mai devreme. Tanara din Statul American Tenessee a aflat ca este insarcinata cu noua zile inainte sa aduca un bebelus sanatos pe lume. A nascut pe 2 decembrie si .

VIDEO Statele Unite: O femeie a aflat ca este insarcinata cu 9 zile inainte sa nasca

O femeie din statul american Tennessee a aflat ca este insarcinata cu doar 9 zile inainte sa nasca. Femeia in varsta de 28 de ani a nascut un baietel pe data de 2 decembrie. Lauren Chalk a aflat ca este insarcinata in 38 de saptamani in momentul in care a fost consulatata de un doctor, relateaza revista People.

Sporul pentru conditii vatamatoare, primit de bugetari, s-ar putea reduce Varianta luata in calcul

Autoritatile lucreaza la reducerea sporului pentru conditii vatamatoare pe care il primesc angajatii bugetari, potrivit unor surse guvernamentale. O varianta luata in calcul este de 30% din salariul minim. Cu alte cuvinte, pentru multi reducerea va fi mare, avand in vedere ca acum iau 15% la nivelul salariului primit. Daca cineva are un salariu de 5. 000 de lei, de exemplu, acum primeste 750 lei.

VIDEO All I want for Christmas is you, pe primul loc in topul Billboard pentru prima oara in 25 de ani

All I Want for Christmas is You, hitul lansat in urma cu 25 de ani de cantareata americana Mariah Carey, s-a situat pentru prima data pe primul loc in topul Billboards Hot 100, potrivit billboard. com.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )