Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ti-ai pregatit ghetutele? Mos Nicolae ajunge curand la tine. Ce cadouri aduce

B1 B1,
Ti-ai pregatit ghetutele? Mos Nicolae ajunge curand la tine. Ce cadouri aduce

Sarbatoarea Sfantului Nicolae este asociata cu ziua cadourilor. Copiii sunt cei mai nerabdatori, atunci cand vine vorba cadouri, dar si de sosirea mosului, pentru ca ziua de 6 decembrie mai este numita si. continuă pe B1

Cand vine Mos Nicolae si cum trebuie pregatite ghetutele

Mos Nicolae sau Mos Neculai este un personaj legendar, care aduce daruri copiilor in ajunul sarbatorii de Sf. Nicolae. Personajul este in mare parte asemanator lui Mos Craciun,.

Legenda lui Mos Nicolae. De ce punem cadouri in ghetute

Mos Nicolae este considerat protectorul copiilor. in fiecare an, el vine pe furis in casele oamenilor si lasa cadouri in ghetutele copiilor cuminti. Sfantul Nicolae s-a nascut in anul.

Mos Nicolae se apropie cu pasi repezi! Traditii si superstitii. Cum trebuie sa fie ghetutele

Imediat cum iarna se instaleaza peste Romania, copiii devin extrem de nerabdatori pentru ca stiu ca se aproapie Mos Nicolae, de altfel, luna decembriemai este numita si luna cadourilor.

Horoscop: Cele patru zodii care vor primi nuieluse de Mos Nicolae

Decembrie este luna cadourilor si toatalumea ii asteapta pe Mos Nicolae si Mos Craciun. Nu toate zodiile vor fi insa rasplatite de astre, spun astrologii.

Sarbatoare mare joi! Traditii si obiceiuri in Ajun de Mos Nicolae

In ajun de Mos Nicolae, crestinii ordotocsi ii praznuiesc pe Sfantul Sava s pe Cuviosul Nectarie. Credinciosii care tin post pot sa manance peste in aceasta zi. De asemenea, in ziua de 5 decembrie.

Mos Nicolae. Ce semnifica ninsoarea de Sfantul Nicolae

In credinta popularaSfantul Nicolaemai este cunoscut si sub numele de San-Nicoara. Se spune ca el pazeste soarele care incearca sa se strecoare pe langa el pentru a ajunge la taramurile de miazanoapte pentru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )