Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Printul Harry a transmis un mesaj imbracat in Mos Craciun: unde s-au refugiat ducii de Sussex pentru a-si petrece sarbatorile in liniste

Adevărul Adevărul,
VIDEO Printul Harry a transmis un mesaj imbracat in Mos Craciun: unde s-au refugiat ducii de Sussex pentru a-si petrece sarbatorile in liniste

Printul Harry, imbracat in Mos Craciun, a transmis un mesaj emotionant copiilor care si-au pierdut parintii pe campul de lupta. Totodata, jurnalistii britanici au aflat unde s-au refugiat ducii de Sussex pentru a-si putea petrece Craciunul departe de atentia presei. continuă pe Adevărul

Imagini INEDITE la Ierusalim! Mos Craciun a venit cu camila pentru a imparti brazi de Craciun (VIDEO)

Imagini inedite in Ierusalim, in prag de sarbatori. De-a lungul zidurilor orasului vechi din oras, un barbat imbracat in Mos Craciun, calarind o camila, incearca sa aduca veselie.

SOC in familia regala: Vesti de ULTIMA ORA despre DIVORTUL lui Meghan Markle de Printul Harry! Chiar inainte de Craciun...

Chiar inainte de sarbatori, s-au intensificat zvonurile conform carora mariajul dintre Maghan Markle si Printul Harry se afla intr-o etapa cel putin controversata. Se vorbeste despre un viitor divort .

De ce Nicolae Ceausescu l-a transformat pe Mos Craciun in Mos Gerila. Cum arata bradul in perioada comunista

Nicolae Ceausescu a schimbat mai multe traditii si obiceiuri in timpul regimului comunist, in incercarea de a sterge din constiinta colectiva sarbatorile crestine. Asa s-a ajuns ca vreme de cateva decenii Mos Craciun sa fie Mos Gerila, iar bradul de Craciun sa fie pomul de iarna. Nicolae Ceausescu l-a transformat pe Mos Craciun in Mos .

VESTI de ultima ora despre DIVORTUL lui Meghan Markle si Printul Harry! ANUNTUL care SOCHEAZA Marea Britanie

Din ce in ce mai multe zvonuri apar despre Meghan Markle si Printul Harry, cum ca cei doi vor divorta.

SOCUL ANULUI in Familia Regala Britanica! Printul HARRY si MEGHAN MARKLE DIVORTEAZA?! ANUNTUL tocmai a fost facut

Soc in Familia Regala Britanica! Printul Harry si Meghan Markle urmeaza sa divorteze?! BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE! VICTOR SLAV NU A PUTUT SA O RECUNOASCA! IMAG INI DE COSMAR Tot.

Mos Craciun a ajuns si la militarii romani dislocati in Afganistan: Dorim sa transmitem celor pe care-i iubim, prietenilor si camarazilor ramasi in tara urari de bine, fericire si sanatate

Miltarii romani dislocati la mii de kilometri distanta de tara au avut parte de o surpriza placuta, sambata. Mos Craciun a ajuns si la Detasamentul de Protectie a Fortei Consilieri Forte Aeriene din Ka.

Decoratiunile din tara care i-a socat pe romani. Cum arata Mos Craciun de la Vaslui

Cateva decoratiuni mai putin obsnuite de Craciun i-au socat pe localnci. in Vaslui, un Mos Craciun, amplasat langa bradul din centrul orasului ii sperie pe copii care trec pe langa el. Iar in Timisoara nasterea lui Iisus este pusa in scena cu ajutorul unor manechine luate din vitrina unui magazin.

Mos Craciun a sosit la copiii din casutele de tip familial insotit de jandarmii buzoieni

Jandarmii din cadrul IJJ Buzau au fost mesagerii lui Mos Craciun care i-a vizitat deja pe copiii din cadrul celor cinci case de tip familial ale DGASPC situate in municipiul Ramnicu Sarat. Darurile au fost stranse prin campania Puterea unui leu, care a devenit traditie pentru jandarmi.

Seful Statului Major al Apararii, ajutorul lui Mos Craciun: Daniel Petrescu si militarii romani au impachetat cadourile pentru copiii camarazilor decedati sau raniti in teatrele de operatii (GALERIE FOTO)

Generalul-locotenent Daniel Petrescu a devenit pentru o zi ajutorul lui Mos Craciun. Seful Statului Major al Apararii a impachetat, alaturi de militarii din Ministerul Apararii Nationale, la impachetarea.

Mos Craciun asteapta 1.500 de colindatori la sediul Primariei

Intr-un cadru colorat si vesel, Primaria Municipiului Calarasi si-a deschis portile pentru cei 1. 500 de elevi si prescolari care vor incanta cu colindele de sarbatori pana pe 19 decembrie. Colindatorii sunt asteptati cu drag, impreuna Mos Craciun, ajutor de nadejde al autoritatilor locale.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )