Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adrian Mutu si Alexandra Dinu se judeca din nou. Pentru ce i-a intentat proces fostul fotbalist primei sale sotii

B1 B1,
Adrian Mutu si Alexandra Dinu se judeca din nou. Pentru ce i-a intentat proces fostul fotbalist primei sale sotii

Adrian Mutu si Alexandra Dinu nu au ingropat securea razboiului nici la 15 ani dupa ce au divortat. Fostul mare fotbalist tocmai i-a intentat proces primei sale sotii. Initial, prima sotie a lui Mutu a fost. continuă pe B1

PNL ataca din nou la CCR legea prin care sumele cheltuile ilegal n campanii nu vor mai fi confiscate: O sfidare a CCR

Liberalii au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala, din nou, legea despre care acestia spun ca permite finantarea fara limita a campaniilor electorale. PSD a calcat in picioare deciziile CCR pentru a putea cheltui, in mod nelegal si fara limita, bani in viitoarele campanii electorale, a declarat deputatul PNL Gabriel Andronache.

America este respectata din nou

Donald Trump a afirmat, in timpului unui discurs tinut in Elkhart, Indiana, ca America este respectata din nou si a promis sa ajunga la pace cu Coreea de Nord, scrie The Independent.

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, din nou in fata magistratilor

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a ajuns miercuri, din nou in fata magistratilor, informeaza Stiripesurse. ro. Valcov este judecat in doua dosare de coruptie. Amintim ca in luna.

Litoralul romanesc si Delta Dunarii - din nou, in atentia touroperatorilor rusi

Litoralul romanesc si Delta Dunarii vor fi, din nou, in atentia touroperatorilor rusi, dupa o absenta de 27 de ani de pe piata, potrivit Corinei Martin, presedintele Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT), citata de Agerpres.

Termen nou pentru dosarul lui Oprescu

Tribunalul Bucuresti a stabilit, astazi, un nou termen in dosarul in care Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, este acuzat pentru luare de mita, spalare de bani si abuz in serviciu dupa ce a luat 25. 000 de euro mita de la fostul sef al Administratiei Cimitirelor, Bogdan Popa, informeaza News. ro.

A crezut ca are o raceala si ca de asta ii curge nasul intruna. Dupa doi ani s-a dus din nou la medicii si acestia au observat ceva. Ce ii curgea de fapt din nas

In ultimii doi ani, Kendra Jackson de 52 de ani din Omaha, Nebraska a crezut ca are o raceala rea. Cand a inceput pentru prima oara, m-am gandit ca era vorba de alergiile mele sau de un nas curbat - ca.

Volkswagen are noi probleme. Peste 400.000 de masini, chemate din nou in service

Dupa scandalul motoarelor diesel, Volkswagen are noi probleme si va chema 410. 000 de masini in service, din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate. Compania si-a sfatuit clientii sa nu.

Oferta de burse a Universitatii Anaheim din SUA pentru programe on-line de MBA, anuntata de Ministerul Educatiei

Universitatea Anaheim din California, Statele Unite ale Americii, ofera burse pentru programe on-line de Master of Business Administration MBA), anunta Ministerul Educatiei. Termenul limita de depunere a cererilor este 25 mai 2018. Universitatea precizeaza ca o atentie preferentiala o vor primi cei cu experienta in Fizica, Inginerie chimica, Mecanica, International Business, care sa cunoasca engleza.

Iberdrola si Enel se bat cu bani din nimic pentru dominatia pietelor din Europa si America Latina

Cea mai mare companie de productie si distributie a energiei din Spania, Iberdrola, care are si o prezenta internationala majora, a inaintat recent o plangere catre Comisia Europeana. Motivul? Un presupus avantaj incorect al gigantului italian Enel in licitatia pentru obtinerea controlului celui mai mare distribuitor de electricitate din Brazilia, Eletropaulo Metropolitana Electricidade de Sno Paulo.

Zeci de oameni s-au calcat in picioare intr-un supermarket din Prahova pentru a cumpara branza la promotie

Zeci de oameni din Prahova s-au grabit sa puna mana pe o bucata de branza vanduta la promotie intr-un supermarket. Oamenii au cumparat produsele mai ieftine, insa nu fara sa se injure si chiar sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )