Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vestea care CUTREMURA lumea mondena! A fost retinut pentru trafic de droguri! Este implicat si Adrian Mutu...

B1 B1,
Vestea care CUTREMURA lumea mondena! A fost retinut pentru trafic de droguri! Este implicat si Adrian Mutu...

Alexandru Mihailescu, un apropiat al lui Adrian Mutu a fost retinut miercuri seara fiind suspectat ca a facut trafic cu droguri de mare risc. Barbatul a fost prins in parcarea unui mall din Pitesti. continuă pe B1

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii.

Un politist din Iasi ducea o viata de lux din trafic de droguri

Detalii incredibile ies la iveala, dupa ce un sef de post din Iasi a fost retinut pentru trafic de droguri. Agentul avea o cultura de cannabis de care se ocupa impreuna cu iubita sa. Plantatia era intr-o zona.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Administratorul unei firme din Sebes, retinut pentru evaziune fiscala de aproape 1 milion de lei cu firme fantoma

Administratorul unei societati comerciale din Sebes, judetul Alba, a fost retinut pentru evaziune fiscala. Prejudiciul retinut de anchetatori se ridica la peste 980. 000 lei la bugetul de stat.

Sezonul de nunta 2019 Care sunt cele mai recente tendinte pentru invitatii de nunta?

Cum se intampla in fiecare an si in 2019 tendintele in moda la rochii de mireasa, culori si combinatii incredibile pentru decorul de nunta si invitatiile de nunta pentru oaspeti se schimba in fiecare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )