Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dana Nalbaru, adevarul despre fiica de etnie roma pe care a adoptat-o si mutarea definitiva din Romania

B1 B1,
Dana Nalbaru, adevarul despre fiica de etnie roma pe care a adoptat-o si mutarea definitiva din Romania

Dana Nalbaru a vorbit despre viata de familie si planurile ei de viitor. Artista este dedicata in totalitate familiei sale, care numara de ceva vreme cinci membri. Cuplul Dana Nalbaru Dragos Bucur au. continuă pe B1

Dana Nalbaru, desprefamilie si alegerea de a adopta un copil de etnie roma

Dupa ce o lunga perioada nu a mai vrut sa apara in public, Dana Nalbaru a acceptat sa vorbeasca pentru Adevarul despre familie si alegerile care i-au schimbat viata. De ce a ales sa adopte un copil rom, greutatile prin care a trecut si motivele pentru care a ales sa se retraga din viata publica, luni, de la ora 12. 00, intr-un interviu marcaPastiladeMotivatie.

Dana Nalbaru: Am adoptat o fetita dupa ce am cerut lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni VIDEO

Cantareata Dana Nalbaru 42 de ani) a vorbit despre alegerile care i-au schimbat viata si a dezvaluit motivul pentru care a decis sa adopte un copil.

Dana Nalbaru, explicatie emotionanta despre cum a ales-o pe fiica adoptata

Dana Nalbaru, fosta componenta a trupei Hi-Q, a facut dezvaluiri despre cum a infiat-o pe fetita ei si a lui Dragos Bucur, Roxana. intrebata de ce a ea si partenerul ei de viata au ales sa adopte un.

Nimeni nu credea posibil asta: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala... (FOTO)

Dupa ce fiica Andreei Esca s-a mutat la Londra pentru facultate, Andreea Berecleanu a facut acelasi pas pentru fiica sa, care-si va petrece in Anglia ultimii doi ani de liceu. Ramase acasa fara fete, pentru.

Editie speciala 360 de grade: Ce trebuie sa stim despre acnee. Solutii inovative care sprijina lupta impotriva acestei probleme (VIDEO)

Alina Badic a discutat in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitata sa, doctor Ana-Maria Dumitrescu, medic primar dermatolog, despre o afectiune care da batai de cap.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )