Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dana Nalbaru, CELE MAI CUMPLITE momente din viata ei: A fost PARASITA si a intrat in DEPRESIE! E greu sa fii singur

B1 B1,
Dana Nalbaru, CELE MAI CUMPLITE momente din viata ei: A fost PARASITA si a intrat in DEPRESIE! E greu sa fii singur

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din Romania. Sunt casatoriti de multi ani si au impreuna 3 copii, dintre care o fetita este adoptata, relateaza. continuă pe B1

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

Carmen Avram: Dacian Ciolos a negociat cele mai mici subventii din UE pentru fermierii romani

Candidata Partidului Social Democrat PSD) la alegerile europarlamentare Carmen Avram le-a cerut scuze agricultorilor din Botosani in numele fostului premier Dacian Ciolos, acuzat ca, in calitate de comisar.

Liceul din nordul Moldovei reabilitat cu 3,6 milioane de euro. Va fi unul dintre cele mai moderne din Romania

In orasul Saveni, judetul Botosani, va functiona unul dintre cele mai moderne licee din Romania. Se investesc peste 3,6 milioane de euro pentru reabilitarea grupului scolar Mihai Ciuca. Autoritatile locale spera ca in urma modernizarii elevii sa ramana in localitate si dupa absolvire sa dezvolte economic zona.

Pregatiri pentru editia 2019 a targului Dragaica, unul dintre cele mai vechi balciuri din zona Munteniei

Revitalizat in urma cu doi ani, sub denumirea Iarmafest, targul Dragaica a devenit deja un festival regional sinonim cu distractia. Regulamentul de organizare a editiei din acest an a targului de vara de la Buzau se afla, in aceste zile, in dezbatere publica.

Obiceiurile cele mai dezgustatoare ale romanilor: desfraurile din baile publice si placerile bizare din arenele oraselor

Cu un standard mai ridicat de civilizatie, romanii au influentat evolutia popoarelor Europei, insa cateva dintre obiceiurile din viata de zi cu zi a stramosilor nostri pot fi considerate dezgustatoare.

Cele mai indraznete tinute de la Billboard Music Awards 2019: Taylor Swift, cea mai apreciata FOTO

Gala de decernare a premiilor Billboard 2019 a oferit ocazia starurilor sa intoarca toate privirile cu tinutele indraznete pe care le-au ales. Cantaretele Taylor Swift 29 de ani), Cardi B 26 de ani) si Ciara 33 de ani) au fost cateva dintre cele mai apreciate de pe covorul rosu.

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, care gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari.

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, carre gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari, noteaza Mediafax.

Consumul de alcool, una dintre cele mai frecvente cauze de producere a accidentelor rutiere. Ce pedepse risca soferii bauti

De cele mai multe ori, conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului comit frecvente incalcari ale normelor de circulatie, conduc cu viteza excesiva, se angajeaza in depasiri neregulamentare sau executa in mod periculos virajele.

VIDEO Cum arata cabina uneia dintre cele mai misterioase arme ale Americii: bombardierul invizibil B-2

Bombardierul B-2 Spirit reprezinta una dintre cele mai secretoase arme ale Americii, insa in aceasta saptamana publicul a avut ocazia sa vada cum arata interiorul acestei puternice arme de razboi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )