Libnet.ro
UNICEF

20:02

VIDEO Ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu Naya Rivera. Actrita s-ar fi inecat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu Naya Rivera. Actrita s-ar fi inecat

Au fost date publicitatii ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu actrita Naya Rivera, data disparuta de miercuri,dupa ce a iesit cu barca pe un lac, impreuna cu fiul ei. Politistii presupun ca s-a inecat. continuă pe Adevărul

Ultimele imagini cu Naya Rivera, actrita disparuta miercuri in California. Politistii au o noua ipoteza in cazul starului (VIDEO)

Naya Rivera, actrita din serialul pentru adolescenti Glee, a fost data disparuta in cursul zilei de miercuri, dupa ce nu s-a mai intors la barca pe care o inchiriase, iar fiul ei de patru ani a fost.

Cine este Naya Rivera, actrita disparuta pe un lac din California

Naya Rivera este cunoscuta pentru rolul Santana Lopez din serialul pentru adolescenti Glee. Actrita in varsta de 33 de ani este data disparuta, iar autoritatile din California suspecteaza ca ar fi.

Actrita Naya Rivera, cunoscuta din serialul Glee, s-ar fi inecat. Salvatorii l-au gasit doar pe fiul ei, singur, in barca

Autoritatile presupun ca actrita Naya Rivera, cunoscuta din serialul Glee, s-a inecat in lacul Piru din California, unde a fost vazuta ultima data impreuna cu fiul ei in varsta de 4 ani.

Actrita Naya Rivera, cunoscuta din serialul Glee, a fost data disparuta

Actrita si cantareata Naya Rivera, cunoscuta din serialul Glee, a fost data disparuta dupa ce fiul ei in varsta de 4 ani a fost gasit singur intr-o barca pe lacul Piru din California, potrivit presei americane.

Actrita Naya Rivera, disparuta in mijlocul unui lac din California. Baiatul ei de 4 ani a fost gasit singur la bordul ambarcatiuni pe care o inchiriasera

Actrita Naya Rivera, cunoscuta pentru rolul Santanei Lopez din serialul Glee a fost data disparuta in cursul serii de miercuri. Baiatul actritei, in varsta de 4 ani a fost descoperit singur la bordul.

Actrita din Glee, data disparuta. Se banuie ca s-ar fi inecat in lac!

Naya Rivera, actrita cunoscuta in special pentru rolul sau din serialul musical cu adolescenti intulat Glee, a fost data disparuta. Se crede ca s-ar fi inecat in lac. Iata aici detaliile! .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )