Libnet.ro
UNICEF

16:16

CUTREMUR in televiziune! Din pacate NEA MARIN ne paraseste! Situatie CRITICA la Antena 1! Fanii sunt devastati

B1 B1,
CUTREMUR in televiziune! Din pacate NEA MARIN ne paraseste! Situatie CRITICA la Antena 1! Fanii sunt devastati

O noua editie a reality show-ului Poftiti la Nea Marin aduce o provocare neasteptata pentru CRBL, Ionut Ghenu, Vica Blochina si Andreea Tonciu! Vedetele vor fi nevoite sa se descurge f ara aj. continuă pe B1

SOC in televiziune: Din pacate, este vorba de iNDRAGITUL Nea Marin, de la Antena 1... PARASTASUL a fost facut de vedete...

Vedetele invitate la una dintre editiile emisiunii Poftiti la Nea Marin! au fost nevoite sa pregateasca un parastas. Vedetele prezente au fost Gina Pistol, Margherita de la Clejani si fratii Morosanu,.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce acesta a scuipat sange: Din pacate este vorba de indragitul NEA MARIN, de la emisiunea ce ii poarta numele de la Antena 1

Nea Marin a marturisit in timpul unei emisiuni ca in trecut a avut probleme de sanatate si ca a fost panicat in momentul in care a scuipat sange. Am scuipat.

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul: Din pacate este vorba de indragitul NEA MARIN, de la televiziunea Antena 1...

Rivalii lui Nea Marin, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, nu se dau batuti, chiar daca nu au avut mare succes in competitie. Liviu Varciu a fost impresionat de soarta unui baietel pe care l-a cunos.

Nea Marin, absent in noua editie a show-ului Poftiti la Nea Marin, de la Antena 1. De ce a fost nevoit sa plece si cine ii va lua locul FOTO

Nea Marin va fi inlocuit temporar in rolul de manager de restaurant din show-ul sau de la Antena 1. Astfel, in noua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin, un concurent va fi cel care va prelua intreaga responsabilitate.

Ce TRAGEDIE! Da, este vorba chiar de cel mai IUBIT concurent de la EXATLON: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Fanii lui Ionut de la Exatlon asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia cu Nella. Din pacate, cei doi s-au despartit. Anuntul a fost facut chiar de tanara. Din pacate, singurul.

Soc in SHOWBIZ: Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST... Este vorba de cunoscuta vedeta ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns luna trecuta la urgenta din cauza problemelor de sanatate, potrivit unui anunt al vedetei. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent.

ANDREEA MARIN, in lacrimi: Din pacate, totul se confirma... este atat de sensibil...

Andreea Marin a avut parte de un moment emotionant, dupa ce a primit de la o admiratoare un cadou inedit: un tricou cu un imprimeu si o scrisoare. Nu de putine ori am fost intrebata de ce surprize am avut.

VESTI TERIBILE, Andreea Marin in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

Andreea Marin a marturisit de curand ca a fost foarte emotionata in momentul in care a primit un dar neasteptat din partea unei prietene. Zana a fost surprinsa cu un tricou personalizat si o .

Din pacate este vorba de ANDREEA ESCA: Pana la urma stresul si-a spus cuvantul...

Andreea Esca a trait de curand unul dintre cele mai tensionate momente, din cauza examenelor fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu .

DRAMA momentului in familia regala! A fost operat de urgenta! Din pacate vestile nu sunt deloc bune...

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a fost internat luna trecuta intr-un spital din Madrid din cauza unor problemede sanatate. Monarhul in varsta de 50 de ani a fost supus unei operatii minore la spate,.

ştiri din Monden

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )