Libnet.ro
UNICEF

18:00

Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce acesta a scuipat sange: Din pacate este vorba de indragitul NEA MARIN, de la emisiunea ce ii poarta numele de la Antena 1

B1 B1,
Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce acesta a scuipat sange: Din pacate este vorba de indragitul NEA MARIN, de la emisiunea ce ii poarta numele de la Antena 1

Nea Marin a marturisit in timpul unei emisiuni ca in trecut a avut probleme de sanatate si ca a fost panicat in momentul in care a scuipat sange. Am scuipat. continuă pe B1

Soc in SHOWBIZ: Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST... Este vorba de cunoscuta vedeta ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns luna trecuta la urgenta din cauza problemelor de sanatate, potrivit unui anunt al vedetei. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent.

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre problemele grave de sanatate ale sotului ei, Viorel Lis, dupa ce acesta a suferit un atac cerebral. Oana a spus ca starea de sanatate a lui Viorel Lis se deterioreaza de la o zi la alt.

Anuntul TRIST a fost facut de IONUT DOLANESCU: Da, din pacate este vorba chiar de indragita artista de muzica populara MARIA CIOBANU...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Maria.

Totul a fost confirmat! Din pacate este vorba de indragita artista MIRABELA DAUER: Anuntul trist tocmai a fost facut...

Mirabela Dauer a povestit intr-o emisiune tv momentele dificile prin care a trecut inainte si dupa operatia la rinichi. Artista a explicat ca a avut un sentiment ciudat, care parca i-a dictat ca trebuie.

Ce TRAGEDIE! Da, este vorba chiar de cel mai IUBIT concurent de la EXATLON: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Fanii lui Ionut de la Exatlon asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia cu Nella. Din pacate, cei doi s-au despartit. Anuntul a fost facut chiar de tanara. Din pacate, singurul.

Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL DUREROS: I-am aprins o LUMANARE...

Dupa ce s-a spus ca este pe moarte, Viorel Lis a avut prima aparitie publica in urma cu ceva timp, sotia lui, Oana Lis, a dezvaluit ca fostul edil nu prea mai poate sa vorbeasca si ca el comunica mai mult.

E OFICIAL! Ministrul tocmai a facut ANUNTUL: Ce se intampla cu AMNISTIA FISCALA

Ministerul Finantelor Publice a renuntat la amnistia fiscala. Anuntul a fost facut marti seara chiar de ministrul de resort, Eugen Teodorovici, care a precizat ca in luna august se lucreaza la o propunere.

S-A TERMINAT! Registrul Auto Roman a facut anuntul: Toate masinile de acest tip, INTERZISE!

La solicitarea Registrului Auto Roman, autoritatile vor interzice definitiv masinile cu volan pe dreapta. Primul pas a fost deja facut: Registrul Auto Roman va mai permite inmatricularea autoturismelor de acest fe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )