Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parastasul a fost facut de vedete... Din pacate, anuntul tocmai a fost facut: Este vorba de indragitul Nea Marin, vedeta Antenei 1...

B1 B1,
Parastasul a fost facut de vedete... Din pacate, anuntul tocmai a fost facut: Este vorba de indragitul Nea Marin, vedeta Antenei 1...

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Gina Pistol, Margherita de la. continuă pe B1

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut! Ce TRAGEDIE: Este vorba de indragitul chef Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a.

E ca si mort! Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar Viorel Lis! Oana Lis, in lacrimi...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Anuntul TRIST al zilei tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de Anca Pandrea, fosta sotie a regretatului Iurie Darie...

Anca Pandrea, vaduva lui Iurie Darie, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin! Totul e confirmat: I-au o pauza pana...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Anuntul TRIST a fost facut! Este vorba de indragitul actor Florin Piersic. Fanii sunt iN LACRIMI

Florin Piersic, in varsta de 82 de ani, a fost prezent la inmormantarea prietenului sau, Dumitru Farcas. in acest context, actorul a marturisit ca sufera pentru ca tot mai multi dintre prietenii sai.

Ma durea... Din pacate medicii au confirmat: Este vorba de indragita vedeta ...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Dupa moartea Stelei Popescu, o alta DRAMA zguduie Romania: Din pacate este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Actorul Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, Stela Popescu, iar problemele de sanatate ale sotiei sale i-au agravat starea. Acesta a evitat cateva luni sa apara in spatiul.

BLESTEMUL IONELEI PRODAN! Anamaria risca sa piarda TOTUL! Din pacate nu a scapat de cel mai negru COSMAR

Anamaria Prodan este vedeta din Romania care are motiv sa se teama atunci cand vine vorba despre epidemia de pesta porcina. Putini stiu ca una dintre afacerile impresarei este o ferma de porci intemeiata in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )