Libnet.ro
UNICEF

11:30

SOC in televiziune: Din pacate, este vorba de iNDRAGITUL Nea Marin, de la Antena 1... PARASTASUL a fost facut de vedete...

B1 B1,
SOC in televiziune: Din pacate, este vorba de iNDRAGITUL Nea Marin, de la Antena 1... PARASTASUL a fost facut de vedete...

Vedetele invitate la una dintre editiile emisiunii Poftiti la Nea Marin! au fost nevoite sa pregateasca un parastas. Vedetele prezente au fost Gina Pistol, Margherita de la Clejani si fratii Morosanu,. continuă pe B1

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul: Din pacate este vorba de indragitul NEA MARIN, de la televiziunea Antena 1...

Rivalii lui Nea Marin, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, nu se dau batuti, chiar daca nu au avut mare succes in competitie. Liviu Varciu a fost impresionat de soarta unui baietel pe care l-a cunos.

E adevarat, totul a fost confirmat chiar de Oana: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Din pacate, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele. Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele.

Dupa disparitia IONELEI PRODAN, o alta drama zguduie muzica populara: Din pacate este vorba de ELENA MERISOREANU...

Dupa cateva luni de la moartea marii cantarete Ionela Prodan, muzica populara a suferit un alt soc! Elena Merisoreanu a fost operata de urgenta, dupa ce a suferit o afectiune grava la corzile.

E ca si mort! Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis este ca si mort pentru sotia sa. Desi Oana Lis a zis ca ii va fi mereu alaturi fostului primar al Capitalei, surse din lumea mondena au dezvaluit ca aceasta filtreaza cu barbati insurati.

E adevarat, din pacate totul a fost confirmat chiar de Oana: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Din pacate, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele. Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele.

Totul a fost confirmat! Din pacate este vorba de indragita artista MIRABELA DAUER: Anuntul trist tocmai a fost facut...

Mirabela Dauer a povestit intr-o emisiune tv momentele dificile prin care a trecut inainte si dupa operatia la rinichi. Artista a explicat ca a avut un sentiment ciudat, care parca i-a dictat ca trebuie.

De acum este OFICIAL, da s-au DESPARTIT: Din pacate este vorba de FAMILIA REGALA...

Tatal ducesei de Sussex, Thomas Markle, vine cu noi dezvaluiri despre fiica sa, dupa ce acaeasta a devenit membra a casei regale britanice. Barbatul precizieazapare ca a intrerupt orice relatie cu fiica.

Soc in SHOWBIZ: Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST... Este vorba de cunoscuta vedeta ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns luna trecuta la urgenta din cauza problemelor de sanatate, potrivit unui anunt al vedetei. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent.

BANI, foarte multi bani...Totul a iesit la iveala: Este vorba de indragitul actor MIHAI BENDEAC...

Acuzatii incomode la adresa actorului Mihai Bendeac au fost lansate de un concurent din finala iUMOR. Juratul a fost acuzat ca isi face meseria doar pentru bani. Ai fost de patru ori si doar o singura data.

Ce TRAGEDIE! Da, este vorba chiar de cel mai IUBIT concurent de la EXATLON: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Fanii lui Ionut de la Exatlon asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia cu Nella. Din pacate, cei doi s-au despartit. Anuntul a fost facut chiar de tanara. Din pacate, singurul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )