Libnet.ro
UNICEF

16:16

Soc teribil! Medicii au facut anuntul trist, dupa ce a scuipat sange: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1...

B1 B1,
Soc teribil! Medicii au facut anuntul trist, dupa ce a scuipat sange: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1...

Nea Marin a dezvaluit problemele de sanatate pe care le-a avut an trecut. Acesta a spus ca a trecut printr-o perioada foarte grea in care scuipa sange si se simtea extrem de rau. Asadar, el a mers la. continuă pe B1

SOC pentru Cristi Borcea... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: E vorba de cunoscuta vedeta Andreea Marin, zana surprizelor...

Andreea Marin se confrunta cu reale probleme de sanatate. Starea a vedetei este subreda, iar tocmai din aceasta cauza a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta prezentatoare TV a fost supusa unor.

Ce veste teribila... Din pacate, a fost facut anuntul trist: Este vorba de celebrul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Lovitura grea pentru chef catalin Scarlatescu, dupa ce concurenta lui favorita a ajuns la spital din cauza epuizarii. Angie Moisescu, preferata lui Scarlatescu, a postat o fotografie in care se vede c.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Soc total in lumea televiziunii: Din pacate Andreea Esca a facut anuntul trist...

Andreea Esca iubeste televiziunea atat de mult ca nu ar renunta niciodata la ea, fiind prima ei dragoste, chiar daca acum mediul online este cel mai popular. De altfel, prezentatoarea nu a renuntat.

DRAMA fara margini in lumea muzicii populare... Ionut Dolanescu a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de celebra Maria Ciobanu...

Interpreta de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele. Starea de sanatate a sotului ei s-a inrautatit, acesta avand nevoie, in permanenta, de cineva care sa fie alaturi de el. Astfel,.

Panica totala in showbiz-ul romanesc: Lavinia Pirva a facut anuntul despre Stefan Banica Jr...

Lavinia Pirva a dezmintit toate zvonurile privind o posibila despartire intre ea si iubitul ei, Stefan Banica Jr. Dupa ce in spatiul public au inceput sa circule informatii despre o despartire intre ce.

DEZASTRU pentru Romania! MARELE CUTREMUR se apropie! Va avea peste 7 grade! Marmureanu a facut anuntul CUMPLIT

Cel mai renumit seismolog roman, Gheorghe Marmureanu, a facut noi prognoze despre urmatorul mare cutremur care va lovi Romania. Am observat ca exista cutremure la 37, 38 de ani. Altele sunt la 64 de ani,.

ştiri din Monden

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )