Libnet.ro
UNICEF

09:15

Targul de Craciun din Bucuresti a fost INAUGURAT: Chef Scarlatescu, surprins alaturi de.... (FOTO)

B1 B1,
Targul de Craciun din Bucuresti a fost INAUGURAT: Chef Scarlatescu, surprins alaturi de.... (FOTO)

Chef Catalin Scarlatescu si Nea Marin au participat la inaugurarea Targului de Craciun de vineri. in timp ce Chef Scarlatescu a pregatit preparatele, Nea Marin a vrut sa guste din pastrama, dupa cum. continuă pe B1

Luminitele de Craciun din Bucuresti se aprind pe 30 noiembrie

Luminitele de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse anul acesta pe 30 noiembrie, la ora 19. 00 din Piata Constitutiei, anunta Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa. Tot pe 30 noiembrie va fi deschis si Targul de Craciun din Piata Constitutiei care va avea 129 de casute cu produse de sezon, patinoar si carusel pentru copii.

Catalin x 3: Cu cine a fost surprins Chef Scarlatescu. Mai rar asa ceva (FOTO)

Chef Catalin Scarlatescu a postat o fotografie din timpul unui eveniment care a i-a distrat pe fanii acestuia. Alaturi de Chef Scarlatescu apar Catalin Botezatu si Catalin Cazacu. Pana si cunoscutul.

Antonia, DJ Project si Corina Chiriac, printre vedetele care vor canta la Targul de Craciun din Buzau

Un adevarat maraton muzical le este oferit buzoienilor de autoritatile locale in luna decembrie. Startul va fi dat sambata, 1 decembrie 2018, la ora 16. 00, cand se inaugureaza Targul de Craciun din Piata Daciei.

Targul de Craciun Bucuresti 2018 din Piata Constitutiei se deschide de Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie

Targul de Craciun Bucuresti 2018 va fi inaugurat tot in Piata Constitutiei, de Sfantul Andrei, pe data de 30 noiembrie. Targul de Craciun din Bucuresti, organizat de Primaria Capitalei, deschide sezonul de iarna, printr-o serie de evenimente, spectacole artistice si atractii specifice sarbatorilor.

Topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Romania. Ce surprize au pregatit organizatorii

Chiar daca inca nu se simte mirosul de vin fiert, cozonac si brad, marile orase din tara au inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna. Nu doar ca au ornat strazile cu decoratiuni si luminite, dar unele au deschis deja targurile de Craciun.

BEBELUSI INFECTATI CU STAFILOCOC AURIU. DSP face controale de urgenta in maternitatile din Bucuresti

Alerta in Ministerul Sanatatii! 14 bebelusi nascuti la maternitatea Giulesti au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu cu mai multe probleme. 12 dinte acestia au fost.

CW ECHINOX: Miniso deschide primul magazin stradal din Bucuresti

Retailerul japonez Miniso va deschide maine, 29 noiembrie, primul magazin stradal din Romania in Piata Romana.

VIDEO Un sofer de 25 de ani a intrat n plin n doua taxiuri parcate lnga un mall din Bucuresti

Un sofer in varsta de 25 de ani a derapat cu masina in parcarea unui mall din nordul Capitalei si a intrat in doua taximetre care erau oprite, apoi a patruns pe trotuar si a lovit bordura si un ornament metalic, anunta marti Brigada Rutiera a Capitalei, citata de Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2333 seconds )