Libnet.ro
UNICEF

12:15

Veste soc despre vedeta Antenei 1: Nea Marin a fost SECHESTRAT! Ce se intampla cu emisiunea...

B1 B1,
Veste soc despre vedeta Antenei 1: Nea Marin a fost SECHESTRAT! Ce se intampla cu emisiunea...

La Poftiti la Nea Marin, peripetiile se tin lant, mai ales atunci cand in scena intra Sanziana Buruiana impreuna cu Pepe, Romica Tociu si Minodora. Pentru ca acestea suntvedetele care. continuă pe B1

VESTE SOC despre noua masina Dacia Duster! Cum? Nu va avea NICI MACAR radio si aer conditionat?!

Unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri auto din Marea Britanie a criticat Dacia Duster: versiunea standard nu are radio, interiorul anost, iar la testele de siguranta a obtinut doar trei stele. Totusi, el a.

Da, din pacate e adevarat: Anuntul facut de ANTENA 1 dupa bataia dintre NEA MARIN si LIVIU VARCIU...

In a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin, intalnirea dintre Liviu Varciu, Andrei Stefanescu si Nea Marin s-a lasat cu scantei. Cei doi au fost asteptati de Nea Marin, care era pregatit.

A vrut sa-l iNECE! Antena 1 a facut ANUNTUL: Din pacate, este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea care ii poarta numele...

Sanziana Buruiana, Pepe, Romica Tociu si Minodora au format echipa de vedete a lui Nea Marin, in cea de-a treia editie din Poftiti la Nea Marin!. Tociu pare a fi noul Varciu si asta pentru ca Nea M.

Cat de prost sa fii? Din pacate, cei de la Antena 1 au facut anuntul trist: Este vorba de celebrul cuplu Liviu Varciu si Nea Marin...

Nu trece o zi fara de o intamplare antologica cu Nea Marin si. Liviu Varciu. Cei doi au facut circ intr-un supermarket, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei, scrie Antena 1. Nu mi-au ajuns.

Veste bomba despre Elena Udrea. Fostul ministru s-ar putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale

Dezvaluiri bomba despre planurie de viitor ale Elenei Udrea facute chiar de logodnicului ei, Adrian Alexandrov. Acesta a declarat ca este foarte posibil ca Udrea sa se inscrie in cursa pentru alegerile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )