Libnet.ro
UNICEF

21:45

Veste TRISTA in showbiz: Este vorba de indragitul Nea Marin, de la Antena 1! Vedetele au facut parastasul...

B1 B1,
Veste TRISTA in showbiz: Este vorba de indragitul Nea Marin, de la Antena 1! Vedetele au facut parastasul...

Poftiti la Nea Marin continua iar vedetele au avut parte de noi provocari. Aceasta editie a fost una inedita iar Nea Marin a fost pus in dificultate. Concurentii din cadrul emisiunii Poftiti la N. continuă pe B1

Soc in lumea mondena: Dupa ce a scuipat sange, din pacate medicii au facut anuntul trist despre indragitul nea Marin

Nea Marin a oferit un interviu emotionant despre cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Marturisirile celebrului coregraf, care.

Veste soc despre vedeta Antenei 1: Nea Marin a fost SECHESTRAT! Ce se intampla cu emisiunea...

La Poftiti la Nea Marin, peripetiile se tin lant, mai ales atunci cand in scena intra Sanziana Buruiana impreuna cu Pepe, Romica Tociu si Minodora. Pentru ca acestea suntvedetele care.

Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul cuplu Nea Marin - Liviu Varciu...

Circ maxim in supermarket facut de Nea Marin si Liviu Varciu, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei. Povestea ]n detaliu o spune chiar Antena1: Nu mi-au ajuns banii de patru sticle de ulei. Am luat.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul.

Da, din pacate medicii CONFIRMA totul: Este vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns pentru a treia oara la doctor, in urma cu o saptamana. Problemele cu inima s-au agravat pentru fosta prezentatoare de la TVR. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat pr.

Viorel Lis, din ce in mai GRAV! in lacrimi, OANA a facut anuntul trist: Din pacate, este vorba de fostul primar...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

Fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )