Libnet.ro
UNICEF

07:45

A vrut sa-l iNECE! Antena 1 a facut ANUNTUL: Din pacate, este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea care ii poarta numele...

B1 B1,
A vrut sa-l iNECE! Antena 1 a facut ANUNTUL: Din pacate, este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea care ii poarta numele...

Sanziana Buruiana, Pepe, Romica Tociu si Minodora au format echipa de vedete a lui Nea Marin, in cea de-a treia editie din Poftiti la Nea Marin!. Tociu pare a fi noul Varciu si asta pentru ca Nea M. continuă pe B1

Cat de prost sa fii? Din pacate, cei de la Antena 1 au facut anuntul trist: Este vorba de celebrul cuplu Liviu Varciu si Nea Marin...

Nu trece o zi fara de o intamplare antologica cu Nea Marin si. Liviu Varciu. Cei doi au facut circ intr-un supermarket, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei, scrie Antena 1. Nu mi-au ajuns.

Ce TRAGEDIE! Din pacate, colegii lui Nea Marin de la emisiunea de pe Antena 1 au facut ANUNTUL TRIST: Au pregatit PARASTASUL...

Concurentii din cadrul emisiunii Poftiti la Nea Marin! au fost nevoiti sa pregateasca un. parastas! Astfel, Gina Pistol, Margherita de la Clejani si fratii Morosanu, Catalin si.

TRAGEDIE in lumea filmului! Din pacate este vorba despre marele ALAIN DELON! Medicii au dat vestea TRISTA in urma cu putin timp

Legendarul actor francez Alain Delon 82 de ani) este foarte bolnav. Din pacate medicii nu il pot opera la sold, in ciuda afectiunilor gravedin cauza unei infectiiprovenitede la implanturile.

Din pacate, este adevarat: MEDICII au facut anuntul trist despre ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns pentru a treia oara la doctor din cauza problemelor cu inima. Aceasta le-a transmis un mesaj fanilor de pe Facebook pe care i-a asigurat ca totul se va rezolva, dar are nevoie de o pauza.

Cunoscutii fostului primar sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de Viorel Lis...

Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand.

Totul se CONFIRMA, Antena 1 a luat decizia in privinta lui MIHAI BENDEAC: Din pacate, a fost ultima aparitie...

Disparitia, ultimul episod din sezonul III al serialului Baieti de oras, va fi difuzat duminica, de la ora 22. 00, la Antena 1. La aproximativ -20 de grade Celsius, filmarile au fost o adevarata.

Ce se intampla cu PENSIILE romanilor din toamna. Guvernul a facut ANUNTUL OFICIAL

Premierul Viorica Dancila a vorbit, luni seara, despre situatia din sistemul public de pensii. Prim-ministrul a afirmat ca, in urma adoptarii Legii pensiilor, care va fi pusa in dezbatere publica, nu vor.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Ce se intampla cu pensiile romanilor. Totul va fi trecut in lege

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a iesit din nou la tabla pentru a prezenta promisiunile coalitiei privind legea pensiilor. Acesta a sustinut ca sunt vehiculate multe minciuni despre noua lege a.

A MURIT! e in DOLIU: Din pacate, lucrul de care ne temeam s-a intamplat...

Doliu la . Fostul presedinte al echipei de Formula 1 a producatorului auto, Sergio Marchionne, a incetat miercuri din viata. El a decedat in urma unor complicatii operatorii, la varsta de 66 de ani,.

CE DRAMA! Stresul si-a spus cuvantul: Din pacate este vorba de celebra ANDREEA ESCA...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )