Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nominalizarile Emmy 2018. Cine va castiga?

ADPM ADPM,
Nominalizarile Emmy 2018. Cine va castiga?

Au fost anuntate Nominalizarile Premiilor Emmy 2018, echivalentul Oscarurilor din televiziune. Serialul Game Of Thrones si The Handmaids Tale sunt printre favorite. Iata lista completa a nominalizarilor. continuă pe ADPM

Nominalizari Emmy 2018: dupa 17 ani, HBO a fost detronat de Netflix. Ce seriale si actori sunt in cursa pentru titlul de cel mai bun

Serialele Game of Thrones si Westworld si show-ul Saturday Night Live au primit cele mai multe nominalizari la Emmy 2018, premii ce vor fi decernate pe 17 septembrie. Gala va marca si numeroase premiere, cea mai importanta fiind ca platforma de streaming Netflix a reusit sa detroneze reteaua HBO dupa 17 ani in care a fost cel mai puternic concurent.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Cine va castiga finala? Robotul Sophia a ales

Robotul umanoid Sophia a participat la inceputul saptamanii la o conferinta de tehnologie la Hong Kong alaturi de creatorii sai. Acolo, ea a prezis ce echipa va castiga.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Cine va castiga prima semifinala in viziunea noului oracol (VIDEO)

O noua vedeta s-a nascut. Este vorba de pisica Ahile, cea care este supranumita noul oracol al Campionatului Mondial de Fotbal.

Premiile Emmy 2018: Netflix a invins HBO in premiera la nominalizari

Daca ai o fascinatie pentru premiile Emmy, este bine de stiut ca tocmai au aparut nominalizarile la decernarea din toamna ce va avea loc pe 17 septembrie. in acest an, pentru prima oara, Netflix are mai multe nominalizari comparativ cu HBO. Se pare ca au apus de mult vremurile in care serviciile de streaming se [].

Emmy 2018. Netflix detroneaza HBO

Saga fantastica-medievala Game of Thrones a primit joi cele mai multe nominalizari - 22 -, inclusiv la categoria cel mai bun serial dramatic, pentru editia din 2018 a premiilor Emmy, iar platforma de streaming Ne.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )