Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nominalizarile Oscar 2016

ADPM ADPM,
Nominalizarile Oscar 2016

Nominalizarile Oscar 2016 au fost anuntate. The Big Short, Bridge of Spies, Brooklyn, Mad Max: Fury Road, The Martian, The Revenant, Room si Spotlight au sanse ca castige premiul Cel mai bun film. Iata lista completa a nominalizatilor. continuă pe ADPM

Nominalizarile Oscar 2016: cine sunt favoritii acestui an

Joi, 14 ianuarie, a fost anuntata lista completa a nominalizarilor pentru cea de-a 88-a editia a premiilor Oscar. Lungmetrajul Birdman a fost marele invingator la gala premiilor Oscar de anul trecut, intr-o ceremonie intens politizata, in cadrul careia pelicula regizata de Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat patru trofee, inclusiv la categoriile cel mai bun film si [].

Oscar 2016. Son of Saul, cu romanul Levente Molnar, nominalizat la cel mai bun film strain

Lungmetrajul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost nominalizat la editia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina,.

Nominalizarile pentru Oscar 2016. Lungmetrajul Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar, favorit la categoria cel mai bun film intr-o limba straina

Adam McKay, George Miller, Alejandro Gonzalez Inarritu, Lenny Abrahamson si Tom McCarthy au fost nominalizati la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar, la categoria cea mai buna regie, potrivit site-ului oficial al evenimentului, citat de Mediafax.

Oscar 2016: gala va fi difuzata live in Romania la Digi 24 si Digi Film

Digi 24 si Digi Film vor difuza cea de-a 88-a editie a galei premiilor Oscar, care se va desfasura pe 14 februarie, la Los Angeles.

Filmele favorite la Oscar in 2016 sunt inspirate din fapte reale. Cat de mult a fostcondimentata realitatea pentru a deveni scenariu de Hollywood

The Revenant, Bridge of spies, The Big Short si The Danish Girl se numara printre filmele cotate de critici drept favorite la categoriile principale ale premiilor Oscar. Toate au in comun faptul ca sunt inspirate din fapte reale, care au fost mai mult sau mai putin condimentate pentru a se ridica la standardele Hollywoodului. Afla cat adevar si cata fictiune exista in aceste pelicule.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )