Libnet.ro
UNICEF

06:45

SURPRIZE LA OSCAR 2017! Vezi lista completa a nominalizarilor! La La Land, record absolut (VIDEO)

B1 B1,
SURPRIZE LA OSCAR 2017! Vezi lista completa a nominalizarilor! La La Land, record absolut (VIDEO)

Momentul cel mai asteptat de actorii celebri din SUA: Nominalizarile la Oscar. Iar acestea au fost facute publice. Academia Americana de film a anuntat nominalizarile pentru premiile Oscar 2017 ce vor fi acordate pe . continuă pe B1

Oscar 2017: Nominalizarile pentru cea de-a 89-a editie a premiilor

A aparut lista cu nominalizarile la premiile Oscar 2017, iar lista cu filmele nominalizate contine si cateva suprize. Premiile Oscar 2017 se vor acorda pe data de 26 februarie, iar lista cu nominalizari la Oscar 2017 tocmai a fost facuta publica de catre academia de film. inainte de a v-o prezenta in intregime, merita sa [].

La La Land, numar record de nominalizari la premiile Oscar 2017. Lista completa a nominalizarilor la cea de-a 89-a editie a premiilor Academiei Americane de Film

Musicalul La La Land a fost nominalizat, marti, la 14 categorii, in cadrul celei de-a 89-a editie a premiilor Oscar, ceea ce reprezinta un numar record de nominalizari.

Premiile Oscar 2017: Filmul Toni Erdmann, produs de Ada Solomon, nominalizat pentru cel mai bun film strain. Lista completa a nominalizarilor

Toni Erdmann, film co-produs de Ada Solomon, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain in cadrul celei de-a 89-a editie a premiilor Oscar. Academia de Film Americana, institutia care decerneaza premiile Oscar a.

Nominalizari Oscar 2017: Musicalul La La Land este starul editiei, iar Academia a dovedit ca si-a invatat lectia VIDEO

Nominalizari Oscar 2017. Academia Americana de Film a anuntat nominalizarile pentru cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar, musicalul La La Land fiind cel mai rasfatat, cu 14 nominalizari. Notabil este si faptul ca exista actori de culoare nominalizati in fiecare dintre cele patru categorii de interpretare, o lectie invatata de Academie dupa criticile dure primite anul trecut pentru lipsa de diversitate.

Oscar 2017: Ada Solomon este primul producator roman ce ar putea castiga un premiu

Tocmai ce au fost anuntate nominalizarile pentru premiile Oscar 2017, iar numele aparute aici ne aduc o serie de surprize. Ada Solomon este primul producator roman ce intra in cursa pentru un premiu Oscar, la categoria cel mai bun lungmetraj strain, multumita productiei Toni Erdmann. Pelicula a fost filmata aproape in totalitate in Romania si [].

OSCAR 2017. Ada Solomon, primul producator roman in cursa pentru trofeu: Recunoasterea filmului Toni Erdmann este covarsitoare VIDEO

Filmul Toni Erdmann, in regia lui Maren Ade, coprodus de Ada Solomon, intra in cursa pentru trofeul Oscar la categoria cel mai bun lungmetraj strain la cea de-a 89-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film, careva avea loc pe 26 februarie 2017 la Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles.

Nominalizari Zmeura de Aur 2017: ce pelicula a primit cele mai multe mentiuni. Lista completa a celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori VIDEO

Lungmetrajul Zoolander a primit cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme din anul precendent, unde aceasta comedie cu Ben Stiller si Owen Wilson in rolurie principale va concura la noua categorii.

Oscar 2017: Lungmetrajul Toni Erdmann, produs de romanca Ada Solomon si filmat la Bucuresti, nominalizat la categoria cel mai bun film strain (VIDEO)

Lungmetrajul Toni Erdmann, filmul care a fost regizat de Maren Ade si produs romanca de Ada Solomon Hi Film-Romania, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )