Libnet.ro
UNICEF

19:47

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de medici, OANA LIS e in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

B1 B1,
ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de medici, OANA LIS e in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai. continuă pe B1

GATA, s-a intamplat... Ramas bun VIOREL LIS... Anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar...

Oana Lis, sotia fostului primar Viorel Lis, a recunoscut ca faptul ca avea kilograme in plus au facut-o sa se gandeasca la a-si sfarsi viata, mai ales in perioada in care sotul ei, Viorel Lis, a facut un.

E ca si MORT... De data asta e adevarat... ANUNTUL TRIST a fost facut, OANA LIS in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Veste SOC: Ce se intampla cu Dacia Duster! Anuntul a fost facut in RUSIA...

Dacia Duster a fost nominalizata recent la titlul de masina anului 2019, insa presa din Rusia catalogheaza noua generatie a SUV-ului romanesc drept o dezamagire. Publicatia rusa Rambler considera ca nu exista.

TRAGEDIE in lumea mondena! Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragita interpreta MIRABELA DAUER...

Mirabela Dauer a povestit ca a fost dezamagita de mai multe persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile, mai ales de imagine. Cred ca m-am invatat minte. Eu iubesc.

Medicii au facut ANUNTUL trist, OANA LIS e in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

Nu mai putea RESPIRA... Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragita ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin.

Anuntul trist a fost facut, este vorba despre sotia lui Will Smith: A plans 45 de zile (VIDEO)

Will Smith este unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, dar cei mai infocati fani ai lui sunt sotia si cei doi copii. Jada Pinkett Smith are o emisiune online, numita Red Table Talk, iar.

Nu mai putea RESPIRA! Din pacate, vestile despre ANDREEA MARIN nu sunt deloc bune: ANUNTUL TRIST a fost facut...

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin.

DRAMA totala la EXATLON: A fost iNJUNGHIAT chiar in timpul show-ului si A MURIT in chinuri groaznice... Ce se va intampla cu EMISIUNEA...

Tragedie in familia Exatlon. Un cameraman care lucra pentru show-ul de televiziune a fost ucis chiar langa locuintele in care au stat concurentii romani care au participat la competitia din Republica.

Distractia prea multa i-a daunat: Oana Lis a ajuns in CARJE! Ma simt foarte rau (FOTO)

Sotia fostului primar Viorel Lis a ajuns sa mearga in carje la numai cateva zile dupa ce a participat la nunta de 10 a sotilor Maxer. Cu toate astea, Oana refuza sa stea in casa si asteapta ca cineva s.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )