Libnet.ro
UNICEF

13:00

CRUELLA SE iNTOARCE: Oana Zavoranu REVINE pe micul ecran cu cel mai NEGATIV ROL posibil!

B1 B1,
CRUELLA SE iNTOARCE: Oana Zavoranu REVINE pe micul ecran cu cel mai NEGATIV ROL posibil!

Surpriza de proportii: Oana Zavoranu revine pe micile ecrane, intr-un nou serial. IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR! EA E CELEBRA CANTAREATA CARE A RENUNTAT DE TOT LA HAINE! S-A VAZUT TOT GALERIE FOTO) Vestea. continuă pe B1

CRUELLA SE iNTOARCE: Oana Zavoranu, DETALII INCENDIARE despre noul sau ROL NEGATIV

Surpriza de proportii: Oana Zavoranu revine pe micile ecrane, intr-un nou serial. IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR! EA E CELEBRA CANTAREATA CARE A RENUNTAT DE TOT LA HAINE! S-A VAZUT TOT GALERIE FOTO) Vestea.

Oana Zavoranu revine in telenovele. Iata in ce serial!

Dupa o pauza ce a durat nu mai putin de 15 ani, Oana Zavoranu revine in telenovele! Afla de aici toate detaliile despre serialul in care aceasta va juca in curand! .

Oana Zavoranu revine ca actrita intr-un serial TV. in ce productie va aparea si la ce televiziune FOTO

Oana Zavoranu 45 de ani) revine ca actrita intr-un serial TV. Vedeta va face parte din distributia serialului Sacrificiul, ce va fi difuzat in curand de Antena 1.

BOMBA LA ANTENA 1: O indragita vedeta REVINE pe micul ecran! Producatorii au dat lovitura. Da, este vorba chiar de... (FOTO)

Surpriza la Antena1! Una dintre cele mai controversate, dar si apreciate aparitii in showbiz,Ana Morodan, va prezenta o emisiune. Toti cei care au indragit-o la Asia Express, la emisiunea de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )