Libnet.ro
UNICEF

14:15

CUPIDON NU ARE VARSTA: Corina Chiriac, mesaj pentru fostul iubit la implinirea a 80 de ani. INCREDIBIL despre cine este vorba... (FOTO)

B1 B1,
CUPIDON NU ARE VARSTA: Corina Chiriac, mesaj pentru fostul iubit la implinirea a 80 de ani. INCREDIBIL despre cine este vorba... (FOTO)

Adevarata iubire nu moare niciodata. Asta stie si Corina Chiriac, care i-a transmis un mesaj fostului sau iubit. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste cu ani in urma. continuă pe B1

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce acesta a fost numit in conducerea NATO

Viorica Dancila l-a felicitat, miercuri, pe Mircea Geoana pentru numirea in functia de secretar general adjunct al NATO, precizand ca acesta are o vasta experienta politica si diplomatica si este un.

VIDEO Interviu. Dacian Ciolos, mesaj pentru colegii din USR, care vorbesc foarte mult de Presedintie: Noi trebuie sa guvernam Romania Am avut o discutie cu dl. Macron despre Kovesi

Dacian Ciolos, liderul Renew Europe, cel de-al treilea grup de eurodeputati din Parlamentul European, a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a discutat cu presedintele Frantei si ca Emanuel Macron i-a spus ca vrea sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la functia de procuror-sef european.

Discoteca Teodorovici, mesaj pentru tineri: Veti fi iNJURATI zi de zi! Reprezentam aceea zona mult HULITA de tara

Eugen Teodorovici i-a avertizat pe tinerii care vor sa se angajeze in administratia publica sa se pregateasca pentru ca vor fi injurati zi de zi. Ministrul Finantelor Publicele-a mai spus.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )