Libnet.ro
UNICEF

00:07

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Iata ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa moarte...

B1 B1,
Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Iata ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa moarte...

Viorel Lis are numai probleme de sanatate. Atat el cat si sotia lui, Oana, se gandesc intens in ultimul timp la momentul in care el nu va mai fi pe acest pamant. intr-un moment de maxima sinceritate,. continuă pe B1

RAMAS BUN, Viorel... Din pacate, ANUNTUL trist A FOST FACUT chiar de sotia sa, Oana Lis: Fostul primar, Viorel Lis...

Familia Lis trece prin cele mai grele clipe de pana acum. Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, iar Oana Lis are ganduri sinucigase. Fostul primar al Capitalei a suferit unn accident vascular.

Nu mai e pe acest pamant... Anuntul trist a fost facut chiar de sotia sa, Oana: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a scris, pe o retea de socializare, un mesaj care i-a ingrijorat teribil pe admiratorii ei. in prag de sarbatori, sotia fostului edil al Capitalei si-a adus aminte de persoanele dragi din viata ei.

Medicii au facut ANUNTUL SOC despre MIHAELA BORCEA! CRISTI BORCEA e terminat! Din pacate, fosta sa sotie ....

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, s-a imbolnavit si de hepatita A,in ultimul an de scoala, in clasa a 8-a. Informatia a fost confirmata chiar de ea. Mihaela Borceaa.

Medicii au facut ANUNTUL SOC despre MIHAELA! CRISTI BORCEA e terminat! Din pacate, fosta sa sotie ....

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, s-a imbolnavit de hepatita A,in ultimul an de scoala generala, in clasa a 8-a. Informatia a fost confirmata chiar de ea. Mihaela Borceaa.

SCANDAL TOTAL in familia Prodancei: Din pacate, fiica ei... Internetul a LUAT FOC cand au aparut pozele. Reghe e INTERZIS! (FOTO)

Un nou scandal in familia Aneimaria Prodan! De aceasta data, cap de afis este fiica ei, Rebecca. Mandra mama si sotie a lui Reghecampf si-a facut-o cu mana ei cand a postat mai multe clipuri live, dar s.

CELEBRUL CABRAL, gasit pe fundul unei piscine! SOC la PRO TV! Din pacate ... (FOTO)

CelebrulCabral Ibaka si-a surprins fanii cu o imagine soc in aceasta vara. Prezentatorul a fost pozat in timp ce statea scufundat pe fundul unei piscine. Fotografia, devenita virala pe retelele.

TRAGEDIE URIASA in showbiz! Rugaciuni pentru DANIELA CRUDU! Din pacate, vedeta ....

Daniela Crudu a povestit in urma cu ceva timp ca trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate. Fosta asistenta tv ar fifost diagnosticata recent cu diabet, motiv pentru care trebuie sa ia un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4652 seconds )