Libnet.ro
UNICEF

14:30

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Batranetea si boala isi spun cuvantul in ceea ce-l priveste pe Viorel Lis. Fostul primar a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui. Odata cu aparitia bolii, au. continuă pe B1

A MURIT! Ilie Nastase e in DOLIU: Anuntul SOC a fost facut chiar de fosta sotie... (FOTO)

Amalia Nastase este in doliu. Tatal fostei sotii a lui Ilie Nastase a incetat din viata. Amalia Nastase trece prin momente dureroase. Tatal sau a murit. Anuntul a fost facut chiar de vedeta, pe contul sau.

Primul ministru din Guvernul Dancila II care a demisionat: Plec cu fruntea sus! Tensiuni in PSD

Un ministru din Guvernul Dancila II pleaca din echipa guvernamentala. Anuntul a fost facut chiar inainte de sedinta CEx a PSD, una in care se discuta despre o remaniere mult mai ampla. Ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a depus mandatul. Aceasta spune ca a decis sa renunte la functie si a insistat ca pleaca cu .

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne: Nu am ce sa-mi reprosez

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Anuntul a fost facut chiar de Carmen Dan, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD in care se discuta despre remaniere.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Din pacate, venim cu vesti triste! Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani. Problemele cardiace si-au spus cuvantul. Artista este acum plansa de multi prieteni, familie, dar nu in.

Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, turneu desfasurat pe iarba de la Londra, o suprafata care o incomoda in trecut pe sportiva noastra. Considerata o specialista pe zgura, numarul 4 mondial s-a impus de aceasta data pe suprafata care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul timpului. Si asta fara sa se poata .

S-A TERMINAT! Suferinta a luat SFARSIT... Oana Lis a facut anuntul in LACRIMI! Din pacate, e vorba de VIOREL LIS...

Viorel Lis a suferit un atac cerebral anul trecut si de atunci nu si-a mai revenit complet. Sotia sa, Oana Lis, sufera alaturi de el, dar ii este mereu alaturi pentru ca-l iubeste foarte mult. Recent, Oana a.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o NOUA DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta de 70 de ani pe care o are, dar o ajuta si operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului. Artista de muzica populara a fost criticata.

SOC in SHOWBIZ! FINAL DE DRUM pentru MARIA BUZA! DIN PACATE, s-a intamplat...

In ultima vreme, afacerile Mariei Buzanu au mai mers asa bine, iar actrita este nevoita sa renunte la acestea.

Romania, in LACRIMI! Din pacate, este vorba despre Nea POPA, din serialul LA BLOC. Ce pierdere IMENSA

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia.

LACRIMI in showbiz! Din pacate, INFORMATIA despre GABRIEL COTABITA a fost CONFIRMATA

Celebrul cantaret Gabriel Cotabita a fost la un pas de moarte in anul 2015 cand a fost luat cu salvarea de la sala de sport, dupa ce a intrat in stop cardio-respirator.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )