Libnet.ro
UNICEF

07:45

Din pacate s-a iNTAMPLAT: Oana Lis a facut anuntul TRIST... E vorba de fostul primar Viorel Lis! Care e ULTIMA DORINTA dupa moarte...

B1 B1,
Din pacate s-a iNTAMPLAT: Oana Lis a facut anuntul TRIST... E vorba de fostul primar Viorel Lis! Care e ULTIMA DORINTA dupa moarte...

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, are numai probleme de sanatate. Atat sotia lui, Oana, cat si el se gandesc intens in ultimul timp la momentul in care el nu va mai fi pe acest pamant. De altfel,. continuă pe B1

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul TERIBIL, in hohote de plans: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, in timpul vacantei de la malul Marii Negre, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Flirtul vedetei s-a desfasurat atat pe plaja, cat.

Nu mai e pe acest pamant... Anuntul trist a fost facut chiar de sotia sa, Oana: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a scris, pe o retea de socializare, un mesaj care i-a ingrijorat teribil pe admiratorii ei. in prag de sarbatori, sotia fostului edil al Capitalei si-a adus aminte de persoanele dragi din viata ei.

Oana Lis a rabufnit: Unii oameni au impresia gresita ca sunt...

Oana Lis a avut o reactie dura pe pagina sa de Facebook la adresa celor care o critica pentru faptul ca ar fi neserioasa. Si asta pentru ca adeseori ia viata in ras. Buna, dragii mei!!! Azi sunt Oana.

A MURIT dupa ce A SUFERIT un nou STOP CARDIAC! SOC in Romania! Din pacate, medicii NU l-au putut SALVA!

Lumea muzicii este mai saraca de cand Romeo Talmaciua murit. Din pacate, s-a stins din viatala Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, dupa ce a suferit un stop cardiac. Romeo Talmaciu este.

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de medici, Oana Lis e terminata: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )