Libnet.ro
UNICEF

12:30

IN-CEN-DI-AR! Anamaria Prodan a dat CARTILE PE FATA! A spus TOTUL despre RELATIA cu Dan Alexa: Sunt atat de FERICITA

B1 B1,
IN-CEN-DI-AR! Anamaria Prodan a dat CARTILE PE FATA! A spus TOTUL despre RELATIA cu Dan Alexa: Sunt atat de FERICITA

Rasturnare de situatie! Anamaria Prodan recunoaste ca nu este tocmai mandra ca l-a lovit pe Dan Alexa, sambata, la Giurgiu, si il lauda pe antrenorul Astrei ca nu a ripostat. continuă pe B1

Exista un sport paralel: Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa. Simteam ca imi ia fata Halep

Dan Alexa a fost lovit, Anamaria Prodan vine cu explicatii halucinante pentru pumnul acordat, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra si FC Botosani. Anamaria Prodan, explicatie halucinanta pentru pumnul in fata dat lui Dan Alexa Dan Alexa a fost lovit cu pumnul in fata de impresara Anamaria Prodan, la finele meciului din Liga .

Anamaria Prodan a turbat din cauza unei brunete: S-a aflat cine e fata pentru care Alexa a luat un pumn in fata

Anamaria Prodan si Dan Alexa au vorbit despre un diferend aparut din cauza unor fotbalisti dusi de impresarul FIFA la Astra, insa, in realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

Dan Alexa risca sa fie dat afara de la Astra, dupa incidentul cu Anamaria Prodan

Ioan Niculae, patronul Astra Giurgiu, a vorbit despre incidentul socant dintre impresarul Anamaria Prodan si antrenorul Dan Alexa, dupa partida Astra Giurgiu - FC Botosani. Pozitia mea fata de acest.

Anamaria Prodan ameninta cu bataia si alti barbati din Romania: Declaratie dura, dupa ce i-a dat un pumn lui Alexa

Se spune ca pofta vine mancand. Iar Anamaria Prodan tocmai a prins incredere in abilitatile sale, dupa ce l-a batut pe Dan Alexa.

Anamaria Prodan si Reghecampf, divort in secret?

Dupa ce pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat in weekend lui Dan Alexa a tinut primele pagini ale ziarelor in ultimele zile, cele mai recente zvonuri vorbesc despre un divort in secret dintre celebra impresara si sotul ei, Laurentiu Reghecampf.

Ce se intampla cu Anamaria Prodan, dupa scandalul cu Dan Alexa. Sotia lui Reghe ii da replica lui Cornel Dinu

Pumnul Anamariei Prodan acordat antrenorului Dan Alexa a facut inconjurul Romaniei. Pe motive de gelozie ori ba, sa vedem ce se intampla dupa actiunea impresarei si ce replica i-a dat sotia lui Reghe lui Cornel Dinu dupa ce a fost ironizata de acesta. Ce se intampla cu Anamaria Prodan, dupa scandalul cu Dan Alexa Dupa .

Zvonul care zguduie lumea mondena: Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au divortat in secret

Se zvoneste ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au divortat in secret. De altfel, dupa scena care a impanzit internetul, in care impresara ii aplica un pumn lui Dan Alexa, lucru care accentueaza zvonurile conform carora cei doi ar forma un cuplu, acum se aude si ca cei doi au divortat, iar Reghecampf are si .

Anamaria Prodan, autodescriere naucitoare: Sunt geniala, colosala! Am si un plus: sunt femeie

Dupa ce parcurgi ultimele declaratii date de Anamaria Prodan, ramai cu o intrebare: oare si ea si-a luat un pumn, poate in cap, dupa ce l-a batut pe Dan Alexa?.

CUTREMUR MONDEN! Reghecampf a CEDAT dupa scandalul cu Anamaria Prodan! A jurat ca o va... (FOTO)

Lovitura de teatru in scandalul momentului! in ciuda zvonuirlor potrivit carora Reghecampf si Anamaria Prodan au divortat in secret, cei doi se iubesc in realitate ca in prima zi.

Gigi Becali, reactie spumoasa dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam

Scene socante surprinse in parcarea arenei din Giurgiu, dupa meciul Astra Giurgiu- FC Botosani, incheiat 2-2. Dupa finalul partidei, impresara Anamaria Prodan a fost filmata in timp ce ii dadea un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )