Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momente emotionante pentru actrita din Sacrificiul. Oana Carmaciu a nascut un baietel (FOTO)

B1 B1,
Momente emotionante pentru actrita din Sacrificiul. Oana Carmaciu a nascut un baietel (FOTO)

Oana Carmaciu, una dintre protagonistele serialului Sacrifiul a nascut in urma cu cateva zile. Bruneta a facut anuntul pe contul personal de Instagram, dar pana acum nu a distibuit fotografii cu. continuă pe B1

FSLI: Guvernul sa cumpere calculatoare pentru elevi din fondurile alocate anterior hranei acestora

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a solicitat, miercuri, Guvernului, sa cumpere calculatoare pentru elevi din banii nefolositi din Programul pentru scoli, care oferea elevilor alimente la scoala.

MLPDA anunta ca va achizitiona echipamente medicale anti-COVID pentru Ambulatoriul din Curtea de Arges

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a anuntat, miercuri, ca va achizitiona echipamente medicale anti-COVID pentru Ambulatoriul din Curtea de Arges prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020.

Selgros anunta masuri de sprijin pentru clientii din HoReCa: discount la cumparaturi si extinderea termenelor de plata

Selgros anunta mai multe masuri adresate clientilor din HoReCa, printre care discounturi la prima cumparatura realizata in perioada 15 mai - 30 iunie si extinderea termenelor de plata cu pana la 45 de zile.

Posta Romana anunta un serviciu de alerta prin SMS pentru pachetele din China

Compania Nationala Posta Romana a introdus, in portofoliul sau, serviciul de alerta prin SMS pentru trimiterile simple sosite din China. Astfel, clientii sunt anuntati, printr-un mesaj primit pe telefonul mobil, despre data si ora livrarii coletelor in.

Premierul Orban, la 30 de ani de la Podul de Flori: Guvernul Romaniei face un act de fraternitate pentru cetatenii din Republica Moldova si doneaza 16,5 milioane de lei in lupta cu COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, cand se implinesc 30 de ani de la Podul de Flori, sau trecerea libera a Prutului, ca Guvernul Romaniei face un gest de fraternitate catre cetatenii din Re.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )