Libnet.ro
UNICEF

15:30

Oana Pellea, jignita si injurata din cauza unui mesaj despre moartea Cristinei Topescu: ce i-a suparat pe fanii actritei

Adevărul Adevărul,
Oana Pellea, jignita si injurata din cauza unui mesaj despre moartea Cristinei Topescu: ce i-a suparat pe fanii actritei

Actrita Oana Pellea 57 de ani) a marturisit ca a primit mesaje critice, pline de ura si chiar injuraturi prin intermediul Facebook, dupa ce a publicat un mesaj in care ii blama pe cei care au transformat moartea jurnalistei Cristina Topescu in subiect de cancan. continuă pe Adevărul

Timis: 250 de muncitori de la o fabrica, evacuati din cauza unui incendiu la un container

Un numar de 250 de angajati ai unei fabrici din comuna Ghiroda, judetul Timis, au fost evacuati, miercuri seara, din cauza unui incendiu izbucnit la un container de tip bucatarie, situat in curte. Nu s-au inregistrat victime, relateza Mediafax.

Sfaturile medicului Tudor Ciuhodaru, dupa ce a fost emisa o alerta globala din cauza unui nou virus

Medicul Tudor Ciuhodaru vorbit pe Facebook de noul coronavirus pentru care a fost emisa alerta globala.

UPDATE Trafic blocat pe drumul european E 574, din cauza unui autotren

Traficul a fost blocat in urma cu putin timp pe DN 65E 574, pentru repunerea pe carosabil a unui autotren care a ajuns in sant.

Oana Pellea, dupa moartea Cristinei Topescu: Va asigur de tot dispretul meu!

Actrita Oana Pellea a sustinut ca ii dispretuieste pe toti cei care comenteaza trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu de parca ar fi un subeict de can-can. Despre acestia, ea a sustinut ca su.

Mesaj dur catre BOR, din cauza slujbei de inmormantare pentru Cristina Topescu: Nu are nevoie de corupti in sutane!

Decesul Cristinei Topescu starneste tot soiul de reactii. Jurnalista a fost gasita fara suflare in seara de duminica, pe 12 ianuarie, de catre politisti, la solicitarea vecinilor. Peste o zi va avea loc si ceremonia de incinerare a acesteia, la care vor participa familia si apropiatii sai. De asemenea, astazi a ajuns in tara si .

Trafic ingreunat din cauza unui convoi agabaritic din Portul Oltenita spre Capitala

Traficul rutier va fi ingreunat incepand de miercuri seara, ora 22. 30, in judesul Calarasi cand se va desfasura un transport agabaritic pe traseul: Oltenita Port Frumusani DN4 DN Centura Bucuresti.

Ziaristi polonezi de dreapta au lansat in Franta un site care prezinta stiri nedifuzate in Hexagon din cauza politically correct: Daca un musulman asasineaza pe cineva, nu se spune ca este musulman

Ziaristi polonezi de dreapta au creat si finantat un site de stiri, France Libre 24 FL24. net), care isi propune sa ofere francezilor informatii care nu sunt publicate in Hexagon din cauza politically correct, a declarat joi unul dintre fondatorii sai, Tomasz Sommer, citat de AFP.

Al treilea deces din cauza gripei: Un barbat de 76 de ani din Hunedoara

Un barbat de 76 de ani a murit din cauza gripei la spitalul municipal din Hunedoara, a anuntat, miercuri, Directia de Sanatate Publica din Hunedoara. Este al treilea deces cauzat de gripa in acest sezon, dupa o femeie de 47 de ani din Buzau si un barbat de 54 de ani din Dambovita.

S-a inregistrat primul deces din cauza gripei

Un barbat de 76 de ani a decedat din cauza gripei in spitalul municipal din Hunedoara, iar pentru alte trei persoane, diagnosticul de gripa a fost infirmat de analizele de laborator, a anuntat, miercuri, Directia de Sanatate Publica DSP) Hunedoara.

Cum s-a trezit un iesean cu 27.000 de euro in cont din cauza neatentiei unui bugetar. Bancile si justitia spun ca nu au cum sa-i ia banii inapoi

Este scandal in Iasi intre firma de salubrizare si doua banci din oras. Unitatile bancare au transferat, din greseala, suma de 131 de mii de lei in contul unui iesean.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )